Sex a vztahy

18. června 2024 14:40

Šarlota Chmelařová

Finská modelka si vzala nevlastního bratra. Svatbu měli na stejném místě jako rodiče

Matilda Eriksson z Finska si vzala svého nevlastního bratra Samuliho. Dvojice se zpočátku musela vypořádat s kritikou okolí, nakonec ale dali i přes všechny negativní názory své lásce zelenou. Svatba se navíc konala na stejném místě, kde se brali jejich rodiče.

Říká se, že lásce neporučíte, a to je případ i nevlastních sourozenců z Finska. Modelka Matilda Eriksson poznala svého nevlastního bratra Samuliho v roce 2019, když si její maminka brala jeho otce. K prvnímu fyzickému kontaktu mezi nimi došlo až o tři roky později, když ji na oslavě 50. narozenin její matky Samuli políbil. „Byla jsem zmatená a zamilovaná zároveň. Nevěděla jsem, co dělat,“ svěřila se Matilda v minulosti v rozhovoru pro Yahoo! News.

Čtěte také: Javier Bardem se do Penélope Cruz zamiloval na první pohled. Na svatbu čekal 18 let

Nakonec spolu dvojice začala potají randit a po dvou týdnech se k sobě nastěhovali. Pár se zpočátku musel vypořádat s nepochopením okolí a přátel. Podporu ale oba našli u svých rodičů. Zejména tedy u maminky Matildy. „Řekla mi, abych poslechla své srdce a udělala to, co si myslím, že je správné,“ sdělila blondýnka.

Svatba nevlastních sourozenců je ve Finsku legální

Jejich společné kroky nakonec vedly až k oltáři. „Oba dva jsme předtím měli pár dlouhodobých vztahů, ale nikdy jsme necítili to, co spolu,“ nechala se slyšet Matilda. Nakonec zjistili, že v rodném Finsku je svatba nevlastních sourozenců legální a rozhodli se říct si své „ano“.

Čtěte také: Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Vídali se přitom celý rok

Vybrali si k tomu dokonce stejné místo, kde se brali jejich rodiče. „Nejprve jsme našli nějaké špatné a staré informace, které tvrdily, že by byl náš svazek nelegální. Naštěstí je jedna kamarádka mé sestry právnička a ta nám řekla, že pokud se chceme vzít, nic nám nestojí v cestě,“ vzpomínala Matilda. Dvojice se zasnoubila v roce 2021 a svatba se konala o rok později. „Dokonce jsme se požádali o ruku ve stejný moment a plakali jsme u toho,“ líčila dojemnou chvíli modelka. Nakonec jim nebránili ani jejich přátelé, jelikož prý pochopili, že se k sobě perfektně hodí.

Podívejte se, jak požádal zraněný Keita svou přítelkyni o ruku přímo v kleci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.