Celebrity

13. června 2024 16:20

Žaneta Dernerová

Daniela Brzobohatá se do Ondřeje zamilovala, když byl cvalík. Vážil o deset kilo více

Cvalík Ondřej Brzobohatý – Inkognito S4 (22)

Moderátorka Daniela Brzobohatá na manžela Ondřeje prozradila, že se jí zalíbil v době, kdy neměl zrovna vysportovanou figuru. V zábavné show vyjde najevo, že v počátcích jejich vztahu vážil o několik kilogramů víc a zhubnul prý až ve chvíli, kdy mu Daniela začala vařit. Podívejte se sami na exkluzivní ukázku.

Láska mezi Danielou a Ondřejem budila rozruch v tuzemských bulvárních plátcích, jakmile se spolu poprvé objevili bok po boku. V centru dění se ocitli především kvůli Ondřejovu vyostřenému sporu s bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou. Konflikt dokonce vyústil v žalobu a soudní bitva mezi expartnery nadále pokračuje. Málokdo by si tak zřejmě v této mediální bouři povšiml, jak se Brzobohatý po fyzické stránce proměnil. Na počátku vztahu s Danielou byl totiž o pár kilo těžší.

„Ondra by potřeboval nové díly, aby v nich byl hubenější. Protože tehdy v těch starých měl o deset kilo víc,“ vysvětluje Daniela, proč Ondřej tak touží natáčet další epizody zábavné show Inkognito, jejíž poslední premiérový díl můžete sledovat ve čtvrtek večer na Primě. V prázdninové pauze totiž diváci uvidí jen reprízy, což herec a hudební skladatel nelibě snáší. „Ptám se proč?! Já bych točil furt. Mě to baví,“ tvrdí Brzobohatý s tím, že by mu vůbec nevadilo připravovat pořad i v létě.

Čtěte také: Lék proti obezitě překvapil vedlejšími účinky. Pomoci může i hubeným lidem, tvrdí studie

Než se ale rozvine dlouhá debata o možnosti přenést oblíbenou show na české poutě, moderátor Libor Bouček se znovu ujišťuje, zda správně slyšel. „To je fakt takový rozdíl? Takže tobě se zalíbil jako cvalík, jo?“ ptá se moderátorky, která mu to potvrzuje. „A to je ten zázrak,“ dodává Ondřej s tím, že měl skutečně na počátku jejich vztahu lehkou nadváhu. „Pak Daniela začala vařit a já jsem zhubnul,“ směje se ještě, přičemž s vlastním vysvětlením samozřejmě přijde i Jakub Prachař. Podívejte se sami v exkluzivní ukázce z dílu, v němž bude speciálním VIP hostem zpěvák Michal Hrůza.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.