Celebrity

11. prosince 2023 09:35

Eliška Reiglová

Ondřej Brzobohatý bere své rozvody jako prohru. Ve druhém hrál roli pud sebezáchovy

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44), provdaná Brzobohatá, nyní prožívají krásné životní období, byť zpočátku pro ně byl letošní rok poměrně krušný. Úspěšný skladatel má za sebou veřejně propíraný církevní rozvod, odhalení své záliby v umění drag a v neposlední řadě také kulatiny a svatbu. Přiznává ovšem, že pestrý život ho baví, protože takový má být.

Kauza kolem církevního rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové byla na jaře letošního roku, hlavně po zveřejnění několika citlivých a osobních informací, silně propíraná. Kuchařová ve své žalobě při žádosti o anulování církevního sňatku zveřejnila několik pikantních informací z jejich partnerského života.

„Přiznávám, že jsem si prošel nejrůznějšími stadii úvah, co udělám, co řeknu, abych čelil křivdám a nepravdám. Napadaly mě reakce, které bych pak asi před sebou neobhájil. Ani vám nechci říkat jaké, styděl bych se. Zaplaťpánbůh mám v sobě nějakou záklopku a nic z toho jsem neudělal. Zeptal jsem se sám sebe, jestli se vůbec potřebuju obhajovat,“ řekl Ondřej Brzobohatý v rozhovoru pro Novinky.cz.

V květnu se Brzobohatý svěřil, že bývalá manželka nechala zkoumat jeho sexualitu, protože se jí nepozdává, že se převléká do ženských šatů. Souběžně sám zveřejnil snímky, na nichž je do ženského oděvu oblečený. Drag vnímá jako zábavu, ale vzhledem k rozložení společnosti o tomto koníčku mluvit nechtěl. Nakonec mu nic jiného nezbylo.

„Chápu, že existují konzervativnější lidé, kterým to může připadat divné a nenormální, že má řada lidí tuny předsudků a dívají se na to skrz prsty, ale já takový zkrátka jsem, a aniž bych o to stál, byl jsem v tomto roce donucen s tím jít ven, a to raději dřív, než by média začala prezentovat tu dehonestující verzi. Pokud jsem tak někomu zkazil dobré mínění o mně, je mi to líto, nicméně si myslím, že se omlouvat nikomu nemusím, má práce je mi garantem kvality,“ poznamenal.

Pud sebezáchovy a rodina

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý tvořili manželský pár od roku 2016 a po několika společných letech byl jejich rozvod pro veřejnost šokující. A to i přesto, že mu předcházely měsíce spekulací o odloučení založené především na tom, že se bok po boku dlouho neobjevili na žádné společenské akci. Pocity skladatele pochopitelně nebyly kladné.

„Není to pocit lítosti, ale zklamání. Netěšil mě žádný můj rozvod. Do každého manželství jsem vstupoval s vírou, že to je to pravé. Život pak ale rozdal karty jinak. A já dvakrát prohrál. Přiznávám, že jsem často chyboval a neměl už sílu něco napravovat a zkoušet to dál, abych splnil, co jsem před oltářem slíbil,“ vysvětlil.

Přestože rozvod pak vygradoval v něco, co by se dalo nazvat mediální bitvou, o detailech ani jeden z někdejších manželů mluvit nechce. „Na druhou stranu není od věci říct, že v tom druhém případě v tom byl i velký pud sebezáchovy. To, co bylo skutečnou příčinou, si navždy nechám pro sebe,“ dodal Brzobohatý k tomuto tématu.

Rok 2023 pro něj byl plný pádů, ale také vzestupů. „Z globálního hlediska to dobrý rok nebyl, ale osobně mě v něm potkalo a potkává spoustu nádherných věcí. V první řadě soužití s Danielou. Byl bych blázen, kdybych s někým, jako je Daniela, nechtěl rodinu,“ řekl Ondřej s tím, že koho zajímá, zda založí rodinu, by se měl v první řadě starat o tu vlastní.

Láska v Inkognitu

Láska mezi Ondřejem Brzobohatým a jeho manželkou Danielou Písařovicovou vzplála na natáčení oblíbeného pořadu Inkognito. Přestože se znali už z předchozích let, osud je na společnou cestu svedl později. Nyní jsou oba nesmírně spokojení, své „ano“ si řekli jen pár měsíců po zásnubách na Maledivách, a to v další slunné destinaci, konkrétně u italského jezera Lago di Garda.

„Znali jsme se už předtím. Potkali jsme se po dlouhé době, kdy já už bydlel půl roku sám a měl těsně před rozvodem. Dali jsme se do řeči a byli si vzájemně vrbami. Zjistili jsme, že nás baví trávit spolu čas. No a Inkognito to jen potvrdilo. Při natáčení nějakého třetího společného dílu jsme spolu už randili. A to nikdo ještě nevěděl. No a dnes je to moje žena. Život je vlastně krásný,“ usmál se skladatel.

„Každopádně na Inkognito nedám dopustit. Je to, jako bychom se v partě kamarádů domluvili, že se sejdeme a budeme si dělat ze sebe a z dalších naši milovanou nekorektní legraci. Daniela tam výborně zapadla, je možná trochu konzervativnější, ale není puritánská a miluje smích a humor,“ doplnil.

Podívejte se také, co o miminku říká Daniela Brzobohatá:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.