Celebrity

24. října 2023 16:05

Josef Šťastna

Stres, který musí polevit. Daniela Brzobohatá vysvětlila, proč odchází z práce

Daniela Brzobohatá promluvila o dětství a miminku

Moderátorka Daniela Brzobohatá (dříve Písařovicová) se rozhodla, že ve 44 letech rázně změní svůj život. Odchází z projektu, který ji naplňoval a jemuž věřila. Důvod? Cítí, že potřebuje odpočinek, a nechce každý den bojovat se stresem.

Pohledná moderátorka začala intenzivně měnit svůj život. Dva měsíce od svatby s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým došla k závěru, že intenzivní práce nedělá dobře jejímu zdraví, a k myšlence, že bude muset minimalizovat svou účast na projektu DVTV.

„V DVTV jsem skončila na každodenní bázi. Bude dál pokračovat spolupráce, ale spíš nahodilá, půjde o spolupráci na projektech, když DVTV usoudí, že by mohla využít mých služeb, tak se tak i stane,“ uvedla Brzobohatá pro web Prima Ženy s tím, že rozchod s DVTV byl v přátelském duchu. Hlavní motivací pro velké rozhodnutí bylo zdraví. Daniela nezastírá, že práce moderátorky je hlavně o stresu.

„Rozchod proběhl v přátelském duchu, nestalo se nic dramatického. Došla jsem k názoru, že jsem se zase dostala do velkého pracovního shonu, prožívala jsem hodně stresové období a začalo se to lehce projevovat na mém těle, měla jsem menší zdravotní problémy. Uvědomila jsem si, že bych měla opět zvolnit. Šla jsem tedy za jednateli a řekla jim, že z mého pohledu by bylo nejlepší, abych ukončila spolupráci na každodenní bázi, protože jinak stres nepoleví,“ přiznala moderátorka otevřeně.

Mohlo by vás zajímat: Jak vypadá bydlení Daniely Brzobohaté?

Nabízí se otázka, zda méně práce a více klidu a odpočinku nesouvisí s těhotenstvím. Brzobohatá se miminku rozhodně nebrání, změna pracovního režimu prý ale s těhotenstvím nesouvisí. Moderátorka by si spíš ráda našla čas sama na sebe, cestovala a sledovala vlastní myšlenky. Je přesvědčená, že až si odpočine, dokáže si také ujasnit budoucí plány. Vlastní projekt prý nechystá, jen nechce pracovat tak tvrdě, jak byla zvyklá dosud.

„Nyní budu pracovat méně, moderuji nějaké nahodilé akce, žádný vlastní projekt nechystám, chci si v následujících měsících sama uvědomit, kam mě to nejvíce táhne. Pravděpodobně už to nebude tvrdá novinařina ve smyslu politických rozhovorů, to je pramen mého stresu,“ vysvětlila čerstvě vdaná novinářka, která došla ke zjištění, že klid a dostatek volného času je někdy důležitější než peníze a dřina v médiích.

Sdílejte článek
Štítky stres únava zaměstnání Ondřej Brzobohatý Daniela Brzobohatá

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.