Celebrity

27. října 2023 14:27

Josef Šťastna

Gregorová vyvedla Koptíka po delší době do společnosti. Dvojice jen zářila

Herečka Hana Gregorová (71) jen kvete po boku o 32 let mladšího partnera Ondřeje Koptíka. V jednu chvíli se zdálo, že jejich vztah prochází krizí, ale na premiéře muzikálu Anděl Páně oba jen zářili úsměvy.

Vdova po herci Radoslavu Brzobohatém (†79) Hana Gregorová patří k lidem, kteří si umí své soukromí střežit a nepotřebují novinářům sdělovat, s kým zrovna randí. Nedávno se objevily spekulace, že dávno pustila k vodě svého partnera Ondřeje Koptíka, ale na premiéře muzikálu Anděl Páně dvojice ukázala, že šlo jen o fámy.

Pravdou ale je, že Hanka bere sympatického Ondru do společnosti málokdy. Žijí spokojený život v maďarské Rajce a v Praze se vyskytují sporadicky. Ondřej Koptík v minulost pro magazín Showtime prozradil, že v Rajce dělá za barem a je spokojený.

„Žijeme dobře, jsme v Rajce. Já stále točím v Bratislavě,“ uvedla v minulosti pro Showtime sympatická herečka s tím, že do Prahy jezdí občas a pracovní povinnosti se snaží spojit se setkáváním s kamarády.

Mohlo by vás zajímat: Proč Ondra Koptík na Hanku někdy žárlí?

Dvojice se objevila na premiéře muzikálu Anděl Páně a bylo na nich vidět, že si své štěstí a lásku vzít nenechají. Ondra kolem Hanky gentlemansky poskakoval, ona jen zářila a culila se na fotografy.

Gregorová nezastírala, že do Prahy přijela hlavně podpořit svého syna Ondřeje Brzobohatého, který k muzikálu napsal hudbu a texty. A když celý sál Ondrovi tleskal, tak Gregorová neskrývala, že je na talentovaného syna opravdu moc pyšná.

Gregorová je po boku Koptíka spokojená:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.