Celebrity

27. října 2023 14:27

Josef Šťastna

Gregorová vyvedla Koptíka po delší době do společnosti. Dvojice jen zářila

Herečka Hana Gregorová (71) jen kvete po boku o 32 let mladšího partnera Ondřeje Koptíka. V jednu chvíli se zdálo, že jejich vztah prochází krizí, ale na premiéře muzikálu Anděl Páně oba jen zářili úsměvy.

Vdova po herci Radoslavu Brzobohatém (†79) Hana Gregorová patří k lidem, kteří si umí své soukromí střežit a nepotřebují novinářům sdělovat, s kým zrovna randí. Nedávno se objevily spekulace, že dávno pustila k vodě svého partnera Ondřeje Koptíka, ale na premiéře muzikálu Anděl Páně dvojice ukázala, že šlo jen o fámy.

Pravdou ale je, že Hanka bere sympatického Ondru do společnosti málokdy. Žijí spokojený život v maďarské Rajce a v Praze se vyskytují sporadicky. Ondřej Koptík v minulost pro magazín Showtime prozradil, že v Rajce dělá za barem a je spokojený.

„Žijeme dobře, jsme v Rajce. Já stále točím v Bratislavě,“ uvedla v minulosti pro Showtime sympatická herečka s tím, že do Prahy jezdí občas a pracovní povinnosti se snaží spojit se setkáváním s kamarády.

Mohlo by vás zajímat: Proč Ondra Koptík na Hanku někdy žárlí?

Dvojice se objevila na premiéře muzikálu Anděl Páně a bylo na nich vidět, že si své štěstí a lásku vzít nenechají. Ondra kolem Hanky gentlemansky poskakoval, ona jen zářila a culila se na fotografy.

Gregorová nezastírala, že do Prahy přijela hlavně podpořit svého syna Ondřeje Brzobohatého, který k muzikálu napsal hudbu a texty. A když celý sál Ondrovi tleskal, tak Gregorová neskrývala, že je na talentovaného syna opravdu moc pyšná.

Gregorová je po boku Koptíka spokojená:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.