Celebrity

31. října 2023 06:15

Vanesa Havlíková

Ondřej Brzobohatý balil holky na kytaru. Ženy se mi vždycky moc líbily, přiznal

Ondřej Brzobohatý v 7 pádech Honzy Dědka

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44), provdaná Brzobohatá, se před dvěma měsíci vzali v krásné Itálii. Obřad byl utajovaný a konal se ve skromnějším stylu. Herec a hudebník nyní přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde prozradil, jaká svatba byla i čím moderátorka krotí jeho ego.

Své „ano“ si jen pár měsíců po zásnubách na Maledivách Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová řekli v další slunné destinaci, konkrétně u italského jezera Lago di Garda. Do romantické lokality zamířila jejich rodina a nejbližší přátelé. „Svatba proběhla úspěšně a moc mile, v kruhu nejbližších a přátel,“ potvrdil muzikant v 7 pádech Honzy Dědka.

Jsou věci, za které se Daniela Brzobohatému vysmívá

Přestože jsou svoji krátkou dobu, vypadá to, že není nic, co by jednomu na druhém vadilo. Dokonce ani záliba Brzobohatého v převlékání za ženu. Vůbec nejvíce je ale pojí stejný smysl pro humor. „Daniela se mi směje, ale mě to baví. Když mám nějaký ego-záchvat, vyloženě se mi vysmívá,“ vyprávěl hudebník v talkshow u Honzy Dědka.

Čtěte také: Jan Kraus sbalil obě manželky na humor. Chýlková je vděčná za rodinný klan

„Máme chaloupku na Slapech, kam často jezdíme. Nedávno jsem měl klávesy v autě a zrovna jsme se tam chystali, auto bylo narvané věcmi a Daniela mi říká, že už tam ty klávesy mám asi týden a jestli je nechci vzít domů, proč bych je vozil i na Slapy. A já jí na to řekl: ‚Jasně že si je vezu na Slapy. Tak snad jsem skladatel!‘ Vedle bylo ticho a po chvíli vyprskla smíchy. A od té doby cokoliv takového řeknu, mi Daniela odvětí: ‚Tak snad jsi skladatel!‘“ vyprávěl Brzobohatý.

Ženy se Ondřejovi líbily vždy

K hudbě měl Ondřej blízko už od útlého věku. „Tatínkův sen, že budu houslový virtuos, ho brzy pustil. Kytaru jsem objevil proto, že jsem jako malý jezdil na tábory. Říkal jsem si, že tam nemůžu jen tak přijet. Housle jsem si tam vzít nemohl, protože jsem na ně hrát neuměl, navíc na ně žádnou holku nesbalíš. Tak jsem se naučil pár akordů na kytaru – a to bylo super,“ zavzpomínal na dětství.

Mohlo by vás zajímat: Pokáč o svých začátcích: Psal jsem jen o počítačích, holky to nezajímalo

„Hrál jsem klasicky Nedvědy a Pressleyho, kterého jsem miloval celé dětství. Samozřejmě ne anglicky, ale nějakou svahilštinou, kterou jsem si vymyslel, ale zabralo to. Měl jsem pak plnou chatičku holek, které mi dávaly pusy. Tehdy jsem si uvědomil, že hudba je mocná, že stačí zahrát pár akordů a ty holky to baví. Mně se vždycky líbily ženy. Moc,“ uvedl Brzobohatý s tím, že vynikat ve sportu se mu nikdy nepodařilo, po většinu dětství byl totiž menšího vzrůstu a vytáhl se až v pětadvaceti. Celý rozhovor sledujte v úterý od 21:35 na Primě.

Daniela Brzobohatá mimo jiné promluvila o miminku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.