Celebrity

5. června 2024 15:20

Tomáš Durčák

Soudní bitva Brzobohatého a Kuchařové pokračuje. Ondřej exmanželku žaluje za pomluvu

Soud Brzobohatého

V úterý 5. června se u Obvodního soudu pro Prahu 2 na Vinohradech poprvé sešli právní zástupci Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové ve věci hudebníkovy žaloby na exmanželku. Tu Ondřej viní z pomluvy, které se měla dopustit loni tím, že údajně zveřejnila celé znění církevní žaloby, v níž hovoří o sexuální orientaci Brzobohatého či jeho oblibě v převlékání za ženu.

Zatímco modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová k soudu vyslala pouze svou právničku, Ondřej Brzobohatý dorazil do soudní síně i osobně. Naznačil tím, že svou žalobu na exmanželku bere velice vážně a chce být celému sporu přítomen. Vše se nyní schyluje k soudní bitvě, obě znesvářené strany nedokázal totiž ke smíru přimět ani sám soudce.

Ondřej byl po svém příchodu k soudu tajnůstkář a odmítal cokoli podrobného o tom, proč k soudu dorazil, říct. „Teď k tomu upřímně nemám co říct,“ řekl po svém příchodu. Posléze ještě před dveřmi do soudní síně živě diskutoval se svým právníkem, s nímž probírali společnou taktiku pro další postup.

Před samotným soudcem se právní zástupci obou exmanželů nakonec dokázali shodnout jen na jediné věci. Na dotaz soudce, zda neexistuje možnost, že by Brzobohatý s Kuchařovou svůj spor vyřešili „smírným řešením“, advokát Ondřeje odvětil: „Dali bychom vždycky přednost tomu smírně se dohodnout, ale všechny snahy byly bohužel neúspěšné.“

Mohlo by vás zajímat: Brzobohatý: Po záři reflektorů jsem nikdy netoužil. U táty jsem viděl, co sláva obnáší

Zástupkyně Kuchařové souhlasila s tím, že soudní cesta se zdá být jediným způsobem, jak celou věc vyřešit: „Žalovaná je stejného názoru, ale cestu ke smíru se bohužel najít nepodařilo. Vše tak směřuje k soudnímu sporu, v němž bude Ondřej Brzobohatý muset prokázat, že citlivé detaily své církevní žaloby v loňském roce Taťána záměrně zveřejnila, aby jej poškodila.

Poté, co loni v květnu unikly detaily ze soukromí obou manželů na veřejnost, byl Brzobohatý donucen veřejně se k nim vyjádřit. A vzhledem k tomu, že přístup k oné žalobě mělo jen minimum osob, obvinil ze zveřejnění intimních detailů právě svou exmanželku. Ta však svou vinu opakovaně popřela, a tak se Ondřej, kterého se takto výrazný zásah do svého soukromí očividně dotknul, rozhodl k právní cestě.

„Přestože pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psaných evidentně advokátní rukou, ve kterých se snaží vinu hodit na mě a od podstaty věci odvést pozornost. Proto na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ uvedl následně hudebník a skladatel na svých sociálních sítích.

Taťána si však dodnes stojí za svým a popírá, že by za skutečnost, že dnes Ondřeje zná i jako drag queen Tiffany Richbitch, mohla. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat,“ reagovala na Ondřejovu výhružku právníkem pro změnu bývalá Miss World na svých sítích. Máme tak zaděláno na takovou českou verzi dnes již kultovního sporu Amber Heard versus Johnny Depp, v němž šlo rovněž o pomluvy.

Ondřej Brzobohatý se letos poprvé veřejně představil jako své drag queen alter ego Tiffany Richbitch:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 6. 2024

Něco vám dnes na tichu nesedí, Berani. Mluvte dál. Nakonec někdo řekne něco smysluplného. Chytejte se lukrativních nápadů a mějte uši nastražené pro nové příležitosti. Cizí člověk, kterého potkáte na ulici, když jdete na kávu, by se mohl stát vaším novým nejlepším přítelem. Navažte rozhovor s osobou, která stojí vedle vás ve frontě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.