Kauza Brzobohatý a Kuchařová. Novinář řekl, že citlivé údaje dostával od Miss World

Soud Brzobohatého

Soudní spor mezi Ondřejem Brzobohatým (41) a Taťánou Kuchařovou (36) nebere konce. U obvodního soudu se ve středu 5. června sešli právní zástupci dvojice, aby vyřešili, kdo vypustil citlivé údaje z církevní žaloby do médií. Modelka se k soudu nedostavila, hudebník byl z celé situace znechucen. Promluvil také novinář, který byl do celé kauzy zainteresován.

V úterý 5. června se u Obvodního soudu pro Prahu 2 na Vinohradech poprvé sešli právní zástupci Brzobohatého a Kuchařové ve věci hudebníkovy žaloby na exmanželku. Tu hudebník viní z pomluvy, které se měla dopustit loni tím, že údajně zveřejnila celé znění církevní žaloby, v níž hovoří o sexuální orientaci Brzobohatého či jeho oblibě v převlékání za ženu.

Čtěte také: Soudní bitva Brzobohatého a Kuchařové pokračuje. Ondřej exmanželku žaluje za pomluvu

Výpověď novináře zapleteného do kauzy

Celou kauzou se od počátku zabýval novinář Luboš Procházka, který byl zároveň PR manažerem některých projektů Taťány Kuchařové. Ten u soudu prohlásil, že pokyny ke zveřejnění důvěrných informací dostával z čísla Kuchařové. S právníky modelky se poté domluvili, jak ji ochránit před zveřejněním toho, že obsah církevní žaloby poskytla právě ona.

Se slovy novináře však nesouhlasí advokátka Kuchařové, která si stojí za tím, že její klientka byla vystavována tlaku médií. Tvrdí, že novináři měli citlivé informace a fotografie o Brzobohatém. Údajně to byla ona, kdo naléhal, aby tyto citlivé údaje nikdy nevyšly na povrch. Luboš Procházka toto tvrzení však odmítá. Dle jeho slov Kuchařová na nikoho nenaléhala.

Původní čestné prohlášení, ve kterém novinář bývalou partnerku Brzobohatého chránil, poté, co se dozvěděl, že Kuchařová ze zveřejnění informací obvinila jeho, později změnil. U soudu zaznělo několik informací, které překvapily i samotného hudebníka. „Jsem ještě plný emocí, nechci se k tomu moc vyjadřovat. Netušil jsem, že ta fakta jsou ještě daleko krutější, než jsem si myslel,“ prozradil krátce po soudním stání pro Super.cz Ondřej Brzobohatý.

Taťána si však dodnes stojí za svým a popírá, že by skutečnost, že dnes Ondřeje zná i jako drag queen Tiffany Richbitch, měla na svědomí ona. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat,“ reagovala tehdy na Ondřejovu výhružku právníkem bývalá Miss World na svých sítích.

Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.