Příběhy

31. května 2024 08:45

Šarlota Chmelařová

Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Vídali se přitom celý rok

Pořádná noční můra – asi tak by se dal charakterizovat příběh muže z Indonésie, který si po roce randění konečně řekl „ano“ se svou láskou. Dvanáct dní po svatbě ale zjistil, že jeho manželka je vlastně muž. A navíc si ho vzala (nebo spíše vzal) jen kvůli majetku.

Pár se seznámil na internetu v roce 2023. Šestadvacetiletý muž z indonéského ostrova Jáva poznal svou stejně starou vyvolenou online a hned si padli do noty. Muž, který vystupuje pod přezdívkou AK, se do ženy jménem Adinda Kanza zamiloval téměř okamžitě.

Mohlo by vás zajímat: Poznat depresi u vlastního dítěte není snadné. Příznaky bývají hodně atypické

Dvojice si spolu dopisovala a po nějaké době konečně došlo na osobní schůzku. Jak uvádí web SCMP, Kanza dorazila na první rande v tradičním muslimském oděvu nikáb, který zakrýval téměř celý obličej kromě očí. Tajemná dáma tvrdila, že je oddaná muslimka, což AK naprosto chápal a bral to tak, že je pro ni její náboženství zkrátka důležité.

Obřad bez rodiny

Dvojice se po čase rozhodla společně naplánovat svatbu. Během toho se ale začaly rojit první náznaky podivností. Kanza přišla s tím, že nemá žádnou rodinu, a tak není třeba pořádat žádnou velkou veselku. Nakonec se tedy 12. dubna konal menší obřad v domě AK. Kanza podle všeho dokonce přinesla pět gramů zlata jako věno, ale pár oficiálně nezaregistroval svůj oddací list.

Pouhých dvanáct dní po obřadu lásky se ale začalo zdát AK podezřelých spousta dalších věcí. Kanza totiž odmítala mluvit s jeho rodinou a ani doma si nikdy nesundala svůj oděv, který zakrýval téměř celou její tvář. Stále si hledala výmluvy, aby se vyhnula jakékoliv intimitě. Jednou to byla menstruace a pak se zase necítila dobře. Tyto skutečnosti vedly AK k tomu, že se začal pídit po její rodině a původu. Na základě trvalé adresy zjistil, že Kanza vůbec není sirotek, jak mu tvrdila, a její rodiče stále žijí.

Šokující odhalení

A aby toho nebylo málo, zjistil, že jeho manželka je vlastně muž. Ačkoliv jeho skutečné jméno zveřejněno nebylo, na zmiňovaném webu dostal přezdívku ESH. Jeho rodiče následně AK sdělili, že se převléká za ženu od roku 2020. Navíc neměli nejmenší tušení o tom, že se jejich syn s někým stýká, nebo že si plánoval svatbu.

Čtěte také: Svou orientaci jsem musel skrývat. Ve škole mě šikanovali, vzpomíná návrhář Laffita

Celý případ si později převzala policie. Nakonec vyšlo najevo, že hlavním motivem celého podvodu byly finance. ESH chtěl získat peníze a rodinné bohatství od AK. Podle policie ESH skutečně mírně připomínal ženu, zvlášť, když použil make-up. „Jeho hlas byl výše položený, téměř jako ženský hlas,“ psalo se v prohlášení. ESH je nyní zadržen a zatčen a podle místních zákonů čelí obvinění z podvodu a hrozí mu až čtyři roky vězení.

Transgender na školách:

Sdílejte článek
Štítky vztahy podvod Indonésie manželství Adinda Kanza

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.