Celebrity

17. července 2024 15:12

Šarlota Chmelařová

Gabriela Lašková je se synem doma. Vybrat třetí jméno pro chlapečka nebylo snadné, říká

Moderátorka Gabriela Lašková se stala před týdnem trojnásobnou maminkou. Narodil se jí syn Edvard, a tak má doma krásná moderátorka plný dům chlapů. Nyní se na sociálních sítích pochlubila fotkou miminka.

Gabriela Lašková ukázala fotku svého čerstvě narozeného syna na Instagramu. „Edvard, trojnásobná máma, absolutní štěstí,“ napsala k černobílému snímku, na kterém drží svůj nejmladší uzlíček štěstí. Netrvalo dlouho a pod fotkou se okamžitě začaly hromadit komentáře plné gratulací a také chvály. „Ten nosánek. Gratuluji, Gábi,“ napsala charismatické krásce například moderátorka CNN Prima NEWS Sandra Pospíšilová.

Herečka Petra Nesvačilová poslala pyšné mamince srdíčko. „Největší srdíčko,“ přidala se modelka Iveta Lutovská. „To jsou nádherné okamžiky a pocity,“ dodala další fanynka. „Musí být úžasné pozorovat, jak je každý jiný a jedinečný,“ doplnila jiná sledující. Ve většině případů šťastné mamince lidé posílali srdíčka a gratulace s přáním pevného zdraví.

Čtyři chlapi v rodině

Gabriela má tak doma v pořadí čtvrtého muže. Manžela Filipa, šestiletého Benedikta, tříletého Vincenta a teď ještě Edvarda. První dva synové se na příchod bratříčka prý už moc těšili. „Myslím, že si ale úplně neuvědomují, co to pro ně bude znamenat, až skutečně třetí brácha přijde na svět,“ řekla pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS Lašková na konci června s tím, že to pro ně bude velká změna. „Zatím si to krásně malují, tak jim neberu iluze a těším se, až budou všichni tři spolu,“ usmívala se nastávající maminka.

Mohlo by vás zajímat: Gabriela Lašková strachy bez sebe: Syn po nešťastném pádu skončil se stehy na hlavě

Čtěte také: Gabriela Lašková vyrazila pár dní před porodem do společnosti. Promluvila i o jménu miminka

Výběr třetího jména pro chlapečka však pro manžele nebyl vůbec snadný úkol. Jak sama moderátorka přiznala, dalo jim to trochu zabrat. „Je pravda, že vybrat třetí jméno pro chlapečka nebylo úplně jednoduché, ale pak padlo jedno jméno, a to všechno vyřešilo. My jsme se najednou shodli, protože nám to jméno znělo i k příjmení,“ prozradila Lašková v rozhovoru pro Super.cz.

Gabriela Lašková před porodem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.