Gabriela Lašková prošla výraznou proměnou. Blond vlasy přitom měla odmala

Moderátorka Gabriela Lašková se rozhodla pro pořádnou proměnu a změnila barvu vlasů. Ze sympatické brunetky je světlovláska. Podívejte se, jak jí nová vizáž sluší.

Gabrielu Laškovou (34) si všichni diváci pamatují jako brunetku s kratším střihem. Tentokrát se dvojnásobná maminka objevila na veřejnosti ve zbrusu novém účesu. Gabriela měla výrazně světlejší odstín a mikádo, se kterým zářila široko daleko.

„Já jsem to chtěla udělat velmi dlouho, ale fungovala jsem na televizní obrazovce nebo pod různými smlouvami, a tak nebylo jednoduché se odbarvit a nebylo to vždy v mé režii. Teď jsem ráda, že jsem si to po letech dopřála,“ prozradila moderátorka webu Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Gabriela Lašková strachy bez sebe: Syn po nešťastném pádu skončil se stehy na hlavě

Návrat k přirozené barvě

Vlasy ovšem nebyly to jediné, co u moderátorky upoutalo. Lašková nosí pod srdcem další dáreček a už zanedlouho přivede na svět třetího syna. Ke své přirozené barvě vlasů se rozhodla vrátit mimo jiné i kvůli svým klukům, doma má šestiletého Benedikta a tříletého Vincenta. „Já jsem víceméně půlku života byla blondýna, protože jsem se tak narodila. Dlouhou dobu jsem měla přirozené, světlé vlasy. Nyní jsem si řekla, že půjdu takzvaně na moje kluky, a sladila jsem to s nimi,“ doplnila s úsměvem Lašková.

Návrat na televizní obrazovky ale zatím v plánu nemá. „Já jsem tehdy hodně balancovala nad tím, zdali se vracet, nebo se pokusit o třetí miminko, a tehdy mi odpovědělo třetí miminko, takže jsem si řekla, že teď prostě není ta doba, kdy se chci vrátit, a jestli ta doba ještě přijde, to nevím,“ uvedla s tím, že další potomek už prý v plánu není. Na třetího syna už se ale každopádně celá rodina moc těší. „Mít tři kluky bude mazec, ale bude to taky naprosto, naprosto boží. Kluci se brášky nemohou dočkat a všem se chlubí, že budou tři bratři. Tak tfuj tfuj tfuj, ať jsme brzy všichni spolu,“ napsala před časem Lašková na svůj Instagram.

Podívejte se, jak Gabriela Lašková nazpívala song s Pokáčem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.