Celebrity

22. března 2024 08:37

Josef Šťastna

Gabriela Soukalová měla deprese v manželství. Pokusila se o sebevraždu

Bývalá biatlonistka a moderátorka Gabriela Soukalová (34) přiznala těžké deprese a pokus o sebevraždu. Chyběl krok a už tu nemusela být. Podle svých slov nezvládala manželství s Petrem Koukalem (38).

Zdálo se, že manželství dvou sportovních hvězd bude šťastné, vždyť mu předcházela velkolepá svatba. Jenže Gabriela Soukalová později poznala, že Petr není pro ni ideálním mužem a v hlavě se jí začaly rodit černé myšlenky. Nyní přiznala, že se pokusila o sebevraždu.

„Já jsem měla pocit, že mám po životě. Že můj život skončil. Vylezla jsem na střechu baráku a byla jsem tam poměrně dlouhou dobu. Pak jsem si to rozmyslela, protože moje ségra byla nemocná a já jsem nechtěla, aby moje mamka měla ještě horší situaci,“ přiznala Soukalová při natáčení dokumentárního filmu Pravda se pořád vyplatí. Jen myšlenky na rodinu jí donutily k tomu, že poslední krok neudělala...

Manželství s Petrem Koukalem neukončila tedy její předčasná smrt, ale až problematický rozvod. Soukalová dokonce manžela obvinila, že se jí pokusil obrat o peníze a podváděl ji.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Gabriela Soukalová dostane od exmanžela 60 milionů

Dnes je biatlonová legenda konečně šťastná po boku sympatického přítele Miloše Kadeřábka, se kterým vychovává dceru Izabelku.

ČTĚTE TAKÉ: Rodiče by byli rádi, kdybych zase závodila. Soukalová prozradila, s kým chce stát na trati

Podívejte se, jak dnes žije Gábina Soukalová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.