Celebrity

6. března 2024 19:08

Tomáš Durčák

Gabriela Soukalová se tajně zasnoubila, chystá svatbu s otcem dcery Izabelky

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se rozhodla ještě jednou otevřít své staré rány spojené s vrcholovou sportovní kariérou i prvním manželstvím s Petrem Koukalem. Vše ale nakonec zakončila tím nejlepším možným způsobem – v závěru emotivního filmu totiž vyšlo najevo, že ji partner Miloš Kadeřábek požádal o ruku.

A ona řekla „ano“. Maminka a tatínek dvouleté dcery Izabelky se tak mohou těšit na veselku, která by údajně dost možná mohla proběhnout ještě letos. Letní svatební sezónu máme ostatně stále daleko před sebou. Tajné zásnuby však nový snímek Soukalové odhaluje až v úplném závěru. Před ním na diváky čekají vzestupy i pády jejího dosavadního života.

Bývalá vrcholová biatlonistka již v minulosti přiznala, že psychicky náročné období jí připravil i její milovaný sport, kvůli němuž musela bojovat s anorexií či bulimií. A po tom všem následoval rovněž psychicky náročný rozvod s exmanželem Petrem Koukalem, při němž přišla o nemalou část peněz za své sportovní úspěchy.

Od té chvíle však, zdá se, nad životem Gabriely opět vyšlo sluníčko a všechny mraky se rozestoupily. Našla novou lásku, stala se maminkou, začala se věnovat řadě nových aktivit, na které dříve během tréninkového zápřahu neměla čas, a nyní ji čeká i onen velký den, kdy se stane nevěstou.

Duet se Štefanem Margitou

„V posledních letech si dopřávám věci, které mě opravdu baví. Trvalo to ale nějakou dobu, než jsem k něčemu takovému získala odvahu,“ popsala Soukalová, jejímž velkým koníčkem je mimo jiné zpěv. Proto si ke svému novému dokumentu nazpívala i úvodní píseň s názvem „Teď budu mluvit já“. Ale to není všechno, jde totiž o duet, v němž po jejím boku nezáří nikdo jiný než Štefan Margita.

„Na to, že je neškolený hlas, zpívá opravdu fenomenálně. Kdybych tenkrát neseděl v autě, když jsem ji slyšel, padnu na kolena,“ vysekl známý operní pěvec Soukalové poklonu. „V dětství jsem chodila na sólový zpěv, ale od té doby jsem se tomu roky nevěnovala. Hodně mě to baví, takže si trochu vyčítám, že jsem to tehdy opustila,“ přiznala Gabriela.

Gabriela po boku slavného operního pěvce Štefana Margity obstála:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.