Gabriela Soukalová o rodině: Lepšího tátu pro dceru jsem si nemohla přát

Soukalová ukázala miminko

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (32) se minulý rok na podzim stala poprvé maminkou. Nyní už se vrátila na televizní obrazovky a jako moderátorka si získala řadu fanoušků. Před kamerou vypadá skvěle a řekla, jak se udržuje v kondici. Také pochválila svého partnera Miloše, že je skvělým tátou.

Usměvavá moderátorka Gabriela Soukalová (32) si roli maminky velice užívá a je vidět, že jí mateřství velmi prospívá. Na obrazovky televize Prima se vrátila po půl roce. Pracovní povinnosti se jí daří skloubit s rodičovskou rolí, protože má ve svém partnerovi Milošovi Kadeřábkovi obrovskou oporu. Jako táta malé Izabelky prý funguje skvěle.

„Je to skvělý rodič, je ohromně trpělivý, je na něj spolehnutí. Řekla bych, že lepšího tátu pro dceru jsem si pravděpodobně ani nemohla přát, takže jsem maximálně spokojená,“ prozradila Soukalová v rozhovoru pro web iDnes.cz.

Svěřila se ale, že před prvním vysíláním po porodu u ní panovala nervozita. „Je to obor, ve kterém jsem pořád moderátorský student. Tak bych to viděla. Každý výstup je pro mě nová zkušenost a zatím ještě se v tom možná tak trochu hledám. Ale o to větší to je výzva. Ohromně mě to baví, takže bych v tom ráda pokračovala dál,“ svěřila se.

Soukalová: Fitness začíná v kuchyni

Jako sportovkyně si Gabriela samozřejmě uvědomuje důležitost zdravého životního stylu a o své tělo se patřičně stará. Není proto divu, že se jí po porodu podařilo za krátkou dobu dostat opět do skvělé formy.

A jak si hlídá svou postavu? „Jak se říká: Fitness začíná v kuchyni. To je asi nejdůležitější část. Opravdu. Je velmi důležitý jídelníček a celkově to, jak člověk pracuje se svým tělem nejenom po stránce fyzické, ale i co dělá pro to, aby se cítil dobře. Aby tělo fungovalo optimálně, tak jak má. To je podle mě možná ještě o něco důležitější než potom ta samotná fyzická práce,“ vysvětlila biatlonová legenda.

Soukalová se prý žádnému jídlu vyloženě nevyhýbá, ale rozhodně nad ním přemýšlí. „Když pracuju, tak se většinou vyhýbám typicky české kuchyni. Působí na mě v tom směru, že se mi potom chce spát, jsem hodně unavená. Snažím se přistupovat ke své práci profesionálně a přes dny, kdy potřebuju být aktivní, si jídelníček celkem hlídám. Abych jedla zdravou a vyváženou stravu a aby se nestalo, že se třeba celý den zapomenu najíst a pak to doháním večer,“ popsala své stravovací návyky. Dodala však, že samozřejmě občas zhřešila a zhřeší, ale aktuálně nad sebou drží pevnější ruku.

Ačkoliv si sympatická Soukalová v minulosti prožila své, a to těžký rozvod nebo zdravotní problémy v rodině, na život se dokáže dívat s patřičným nadhledem a pokorou. „Možná kdyby nebyly pády nebo těžké chvíle, tak si člověk neuvědomí hodnotu v mnoha směrech. Takže jsem ráda. Beru život, jak přichází. Je to vlastně jedno, jestli se jedná o nějaké těžší věci, nebo naopak pozitiva. Beru to, jak to je a vím, že každá zkušenost mě někam posouvá a jsem za ni ráda,“ doplnila pro iDnes.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.