Soukalová konečně šťastná. Roztomilá dcera roste jako z vody, komu se podobá více?

Ačkoliv rok 2022 nebyl pro Gabrielu Soukalovou (33) jen pohádkový, chvíle s partnerem a dcerou si očividně užívá. Malá Izabela je na aktuální společné fotografii s novoročním přáním neuvěřitelně rozkošná a na první pohled je zřejmé, že se čím dál více podobá jednomu z rodičů.

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová je nyní stále aktivní sportovkyní a navíc moderátorkou. Od roku 2020 ji můžete vídat například v pořadu Showtime na Primě a po mnoha náročných životních etapách se zdá, že je konečně šťastná. Před dvěma lety oznámila vztah s Milošem Kadeřábkem (35) a v září 2021 se jim narodila dcera Izabela.

Starostlivý partner už si v jejich soužití stihl sáhnout na dno, to když se Gabriela na podzim roku 2022 ztratila v mrazivých Alpách a téměř 20 hodin byla nezvěstná. Hlídal dcerku a zároveň komunikoval s policií a horskou službou.

„Bylo to dost náročné. Italsky umím opravdu jen základy a angličtina taky není tak silná. Nějak jsem to zvládl, až jsem nevěřil, kolik slovíček znám a co jsem ze sebe dokázal dostat,“ uvedl později partner Gábiny Soukalové pro Showtime. „Přicházela myšlenka, že mohla někde upadnout, bouchnout se do hlavy a někde tam leží. Rychle jsem se ale snažil to vytěsnit, že to tak není, že je bojovnice a dá to,“ vzpomínal na nejhorší chvíle.

Co o události prozradila Gabriela Soukalová v rozhovoru:

Na nešťastnou událost už rodinka nejspíš ani nepomyslí a užívá si společné chvíle plné zimních radovánek. Sociální sítě Gábiny nyní plní šťastné fotografie s dcerou i partnerem Milošem z různých míst. Zatím poslední snímek zveřejnila na Nový rok a vedle rodinky zářící štěstím odhalil ještě jeden zajímavý fakt. Izabela Gabriela má po rodičích světlé vlasy i oči, je však patrné, že se přece jen začíná jednomu z nich podobat o něco více. Posuďte sami...

Už před nějakým časem, když byla Izabelka ještě miminko, Gabriela redakci Prima Ženy prozradila, jak zvládají dovolené a že jim cestování s dcerou problémy nedělá. „Malá si krásně zvykla na dovolenkový režim, protože jsme se jí mohli věnovat ještě víc než normálně, což jí hodně svědčilo,“ upřesnila šťastná maminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.