Gábina Soukalová o bujarém životě: Na párty jsem byla ještě lepší než v biatlonu

Bývalé biatlonistce a moderátorce Gabriele Soukalové (32) se loni v září narodila dcera Izabela, kterou má se svým přítelem Milošem Kadeřábkem. Jak se jí od té doby změnil život a zda je v plánu svatba, prozradila v exkluzivním rozhovoru.

Moderátorku oblíbeného diváckého pořadu ShowTime zastihl štáb po delší době ve společnosti. Gabriela Soukalová však prozradila, že ještě před založením rodiny byla na takových akcích k zastižení pravidelně. Jak se jí život změnil po narození malé dcery?

Na párty byla lepší než v biatlonu

Gabriela Soukalová se před necelým rokem stala maminkou malé Izabelky a život se jí i partnerovi otočil naruby. Dříve bývalá biatlonistka pravidelně chodila na různé společenské akce a večírky, ale to se po porodu změnilo.

„Myslím, že na párty jsem byla ještě lepší než v biatlonu, ale moc lidí to vlastně neví,“ svěřila se. Nyní je to s dcerkou o něco obtížnější. „Teď jsem po několika měsících venku, snažím se jí opravdu co nejvíce věnovat, takže kromě mých výletů na Primu se moc nestává, že bych někdy chyběla doma večer,“ sdělila Gabriela pro společenský pořad ShowTime.

První krůčky malé dcery

I když práci aktivně vyhledává, mateřství je pro ni samozřejmě na prvním místě. „Naposledy mě překvapilo, že Izabelka ručkovala o nábytek, na konci se zastavila, čekala jsem, že spadne, ale zůstala strašně dlouho stát. Takže čekám, že za chvilku bude chodit,“ popsala maminka.

S dcerou moderátorka i cestuje. Po problémech se zdravím, ukončení sportovní kariéry a následném těžkém období s exmanželem Petrem Koukalem se zdá, že Gabriela Soukalová konečně našla nejen vytoužený klid, ale především životní štěstí. S přítelem a Izabelkou nedávno vyrazila na dovolenou do Francie a všichni si to velmi užili.

„Před pár dny jsme se vrátili z Francie, byli jsme tam i po vzoru Martiny Pártlové s rodiči přítele, takže jsme měli pro malou hlídání. Každý den, třeba hodinku, dvě, babička fungovala,“ zavzpomínala na společnou dovolenou ve slunné Francii.

Připomeňte si na videu malou dceru Gabriely Soukalové:

Bude svatba?

Malá Izabelka brzy oslaví první rok na světě a její rodiče si stále neřekli své ano u oltáře. Zda je veselka v plánu Gabriela exkluzivně prozradila během rozhovoru. „Svatbu moc neřešíme, já už mám jednu za sebou, takže jí nepřikládám takovou váhu,“ upřesnila informace ohledně svatby. Myslí si však, že přítel by veselku chtěl. „Naznačoval něco, ale týkalo se to hodně vzdálené budoucnosti, takže určitě nebudeme spěchat,“ dodala Gábina s tím, že pravděpodobnější je spíše druhé dítě než svatba.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.