Gabriela Soukalová dostane od exmanžela 60 milionů. Dokument odhalil soudní dohru

Bývalá světová šampionka v biatlonu, moderátorka a především také matka – to vše je Gabriela Soukalová. Nedávno v kinech proběhla premiéra dokumentárního snímku s příznačným názvem Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí. Právě ten mimo jiné poodhalil, jak dopadl soudní spor s exmanželem Petrem Koukalem.

Nepříjemnou kapitolu života plnou lží a podvádění má už Gabriela Soukalová nadobro za sebou. Čtyři roky po rozvodu s Petrem Soukalem se české biatlonistce podařilo získat finanční vyrovnání. Exmanžela jí v minulosti řada lidí rozmlouvala, ale ona byla v té době podle svých slov zamilovaná a nechtěla nic takového slyšet. „Snažila jsem si udělat idylickou představu o tom, s kým jsem,“ vysvětlila tehdy v rozhovoru pro pořad Povídej na CNN Prima NEWS. „Stala jsem se součástí manipulace z jeho strany. Nabývám postupně pocitu, že za účelem obohatit se. Hlavně z hlediska financí,“ uvedla bývalá profesionální sportovkyně.

Mohlo by vás zajímat: Gábina Soukalová: Stala jsem se součástí manipulace. Hořkost vůči exmanželovi necítím

Dvojice spolu tehdy bydlela v domě s velkým pozemkem v hodnotě zhruba 25 milionů korun. Po rozvodu se ale odstěhovala právě Gabriela, ačkoliv měla být výstavba financována především z jejích prostředků. Ze strany Koukala mělo navíc dojít i k nevěrám. Aby toho nebylo málo, Soukalová si v té době procházela ještě dalším trápením. Onemocněla jí sestra, maminka i tatínek. Celkově to pro Gabrielu bylo velice náročné a psychicky vypjaté období. Dostat se ze všeho jí pomohl její nynější partner a snoubenec Miloš Kadeřábek, který jí byl v té době velkou oporou a se kterým má dceru Izabelku.

Soud rozhodl o vyrovnání

Z dokumentárního snímku si diváci kromě silného příběhu odnesou také odpovědi na některé dosud nezodpovězené otázky. Na konci filmu například zazní, že bývalí manželé dosáhli mimosoudního vyrovnání. „Soudkyně mu důrazně doporučila se dohodnout. Gábina má dostat třicet milionů v hotovosti a dalších třicet milionů je hodnota domu, který by také měla dostat zpět,“ sdělil zdroj z blízkého okolí bývalého páru deníku Blesk.

Čtěte také: Teď bude mluvit Gabriela. Soukalová nazpívala píseň k vlastnímu dokumentu s hvězdným hostem

Závěr dokumentárního filmu ale poodhalí krásnou novinu. A to sice, že Gabriela s Milošem chystají svatbu. Zprávy o chystané veselce se páru podařilo až do poslední chvíle utajit. Maminka Izabelky na otázky týkající se svatby až dosud vždy odpovídala neurčitě a spíše odmítavě a odvolávala se na to, že po svých zkušenostech na něco takového nemá ani pomyšlení. Je vidět, že skutečná láska hory přenáší a Gabriela nakonec slovu „ano“ dala zelenou.

Gabriela Soukalová prozradila velké tajemství:

Sdílejte článek
Štítky soud sportovkyně dokument celebrity Gabriela Soukalová Petr Koukal Miloš Kadeřábek rodina biatlon rozvod Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.