Celebrity

1. října 2023 08:45

Vanesa Havlíková

Hana Gregorová vzpomíná na Radka Brzobohatého. Bylo to šílené omámení, říká

Legendární herec Radek Brzobohatý navždy odešel den před oslavou svých osmdesátých narozenin a jeho odchod zarmoutil celý národ. Jeho manželka Hana Gregorová (71) na svou životní lásku dodnes vzpomíná. Nyní si opět svého manžela připomněla a sdílela dojemné vzpomínky na manželství.

Láska mezi Radkem Brzobohatým a slovenskou herečkou Hanou Gregorovou začala v létě roku 1980 během natáčení filmu Noční jezdci. Dvojice se do sebe okamžitě zamilovala, ale jejich vztah nebyl od počátků dokonalý, oba byli totiž v tu dobu ještě zadaní. Hana byla čtyři roky vdaná za jordánského lékaře Gassana, s nímž měla dvouletou dceru Rolu, a Radkovou manželkou byla herečka Jiřina Bohdalová, která se dlouhou dobu nemohla smířit s tím, že jí Gregorová ukradla lásku jejího života. (92).

Čtěte také: Hana Gregorová o Brzobohatém: Byl to skvělý milenec, dodnes se mi zjevuje

„Nikdy jsem během natáčení nevyhledávala flirty, věděla jsem, že to bývají takové lásky maximálně na dvě tři noci. Ale tohle bylo něco jiného, bylo to šílené omámení. Když natáčení skončilo, oba jsme věděli, že jsme se dostali do neřešitelné situace,“ zavzpomínala kdysi pro slovenský Nový Čas Gregorová.

Hana Gregorová na zesnulého manžela stále vzpomíná

Přestože Hana Gregorová tvoří již několik let pár s o 32 let mladším Ondřejem Koptíkem, svého zesnulého manžela má stále v srdci. „Můj muž mi chybí. Je to život, nejsem jediná, komu se to stalo. Mám ho pořád pod kůží, ale žít se musí dál. Nejvíc mi chybí, když usínám,“ popsala v pořadu Tobogán.

„Vím, že něco mezi nebem a zemí je, hrozně na to věřím. Když zemřel, pořád jsem koukala, jestli se hýbe záclona nebo se klepe svíčka, ale nic se nestalo. Ale pak jednou v noci jsem se probudila s tím, že mě Radek drží v objetí. Ale jako drží! To nebylo jako nějaký duch, byla jsem úplně sevřená. Pak otevřu oči, nespím, všude hrozná tma, pomalu jsem šla tou rukou dolů, abych ho chytla a tam už se to propadlo, už tam nebyl. Ale to objetí bylo velmi silné,“ dodala.

Tentokrát se o své vzpomínky na manžela podělila 12. září, v den kdy navždy odešel. „Milí přátelé, čas plyne tak neúprosně a dnes uplyne jedenáct let od doby, kdy můj milovaný a úžasný muž, právoplatný Moravan v těle, duši a charakteru, odešel hrát v nebeském divadle. Navždy budu vděčná osudu za to, že jsme se setkali, za to, že jsem mohla milovat a být milována takovou neuvěřitelnou osobou,“ podělila se o své vzpomínky Gregorová.

Syn Hany Gregorové a Radka Brzobohatého se nedávno tajně oženil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.