Celebrity

30. prosince 2023 20:32

Šarlota Chmelařová

Heidi Klum na pláži odhodila podprsenku. I v padesáti letech má postavu bohyně

Německá topmodelka má skvělou postavu a na tom se nic nezměnilo od doby, kdy ovládla přehlídková mola v devadesátých letech. Teď se Heidi Klum na sociálních sítích pochlubila videem z pláže. Modelka pořád má na to, aby ukázala nahou postavu.

Málokdo by hádal, že je nyní padesátiletá Heidi Klum čtyřnásobnou maminkou. Nejstarší dcera Leni jde navíc v jejích šlépějích a věnuje se také modelingu. Heidi Klum ji má s italským podnikatelem Flaviem Briatorem. Další tři děti – syny Henriho a Johana a dceru Lou má s britským zpěvákem Sealem.

Po rozvodu se blonďatá kráska vídala s několika různými muži. Její srdce si ale nakonec získal o šestnáct let mladší kytarista skupiny Tokio Hotel Tom Kaulitz, kterého si vzala v roce 2019 za muže.

Mohlo by vás zajímat: Heidi Klum je královna vkusného odhalování. Čemu vděčí za perfektní postavu?

Těžko říct, zda jí tak svědčí vztah s o tolik mladším partnerem nebo zkrátka objevila recept na věčné mládí, jedno se jí ale upřít nedá. A to sice, že i v padesáti letech vypadá naprosto fantasticky a je si toho vědomá. O německé krásce se ví, že nemá problém odhodit podprsenku a tentokrát své pověsti opět dostála.

Sexy plážové video

Heidi Klum své fanoušky potěšila videem, které sdílela na Instagramu. V něm si užívá na pláži sluníčko a opalování. A co víc, ukázala se nahoře bez. Ukázala také svou bezchybnou tvář bez make-upu a je vidět, že je sama se sebou spokojená. Sledujícím v závěru krátkého klipu věnovala úsměv a poté si nasadila sluneční brýle.

Čtěte také: Heidi Klum má i v 50 letech postavu jako dvacítka. Doma má zajíčka, páté dítě nevylučuje

Heidi je zastánkyní přirozené krásy. V roce 2012 v rozhovoru pro Allure popřela jakoukoliv plastiku. „Zeptejte se mě znova až mi bude 65, ale aktuálně na sobě nic udělaného nemám,“ sdělila tehdy. V dalším rozhovoru pro Access Hollywood Live zase prohlásila, že kdyby si měla vybrat mezi botoxem nebo ofinou, zvolí si ofinu.

Na sociálních sítích se ráda odhaluje také Britney Spears:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.