Celebrity

30. prosince 2023 20:32

Šarlota Chmelařová

Heidi Klum na pláži odhodila podprsenku. I v padesáti letech má postavu bohyně

Německá topmodelka má skvělou postavu a na tom se nic nezměnilo od doby, kdy ovládla přehlídková mola v devadesátých letech. Teď se Heidi Klum na sociálních sítích pochlubila videem z pláže. Modelka pořád má na to, aby ukázala nahou postavu.

Málokdo by hádal, že je nyní padesátiletá Heidi Klum čtyřnásobnou maminkou. Nejstarší dcera Leni jde navíc v jejích šlépějích a věnuje se také modelingu. Heidi Klum ji má s italským podnikatelem Flaviem Briatorem. Další tři děti – syny Henriho a Johana a dceru Lou má s britským zpěvákem Sealem.

Po rozvodu se blonďatá kráska vídala s několika různými muži. Její srdce si ale nakonec získal o šestnáct let mladší kytarista skupiny Tokio Hotel Tom Kaulitz, kterého si vzala v roce 2019 za muže.

Mohlo by vás zajímat: Heidi Klum je královna vkusného odhalování. Čemu vděčí za perfektní postavu?

Těžko říct, zda jí tak svědčí vztah s o tolik mladším partnerem nebo zkrátka objevila recept na věčné mládí, jedno se jí ale upřít nedá. A to sice, že i v padesáti letech vypadá naprosto fantasticky a je si toho vědomá. O německé krásce se ví, že nemá problém odhodit podprsenku a tentokrát své pověsti opět dostála.

Sexy plážové video

Heidi Klum své fanoušky potěšila videem, které sdílela na Instagramu. V něm si užívá na pláži sluníčko a opalování. A co víc, ukázala se nahoře bez. Ukázala také svou bezchybnou tvář bez make-upu a je vidět, že je sama se sebou spokojená. Sledujícím v závěru krátkého klipu věnovala úsměv a poté si nasadila sluneční brýle.

Čtěte také: Heidi Klum má i v 50 letech postavu jako dvacítka. Doma má zajíčka, páté dítě nevylučuje

Heidi je zastánkyní přirozené krásy. V roce 2012 v rozhovoru pro Allure popřela jakoukoliv plastiku. „Zeptejte se mě znova až mi bude 65, ale aktuálně na sobě nic udělaného nemám,“ sdělila tehdy. V dalším rozhovoru pro Access Hollywood Live zase prohlásila, že kdyby si měla vybrat mezi botoxem nebo ofinou, zvolí si ofinu.

Na sociálních sítích se ráda odhaluje také Britney Spears:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.