Heidi Klum se v módních trendech vyzná. Do svých outfitů zakomponovala třásně i volány

Německé topmodelce Heidi Klum by jen málokdo tipoval, že oslavila již padesáté narozeniny. Nejen, že má pleť zcela bez vrásek, ale také krásnou postavu a cit pro módu. To ostatně dokazuje vždy, když se objeví na veřejnosti. Aktuálně ji fotografové zachytili ve třech outfitech, ve kterých ukázala, že se v módních trendech zkrátka vyzná.

Heidi Klum je nejen čtyřnásobnou maminkou, ale také modelkou, herečkou, příležitostnou zpěvačkou a v neposlední řadě také módní návrhářkou. A právě to, že má pro módu cit, ukazuje téměř vždy, když se objeví na veřejnosti.

Čtěte také: Heidi Klum chodí doma nahoře bez. Děti ji často prosí, ať se před kamarády obleče

Módní ikona

Heidi Klum patří k ženám, které denně inspirují svým jedinečným módním stylem, a svůj status módní ikony si drží už několik let. Je známá tím, že se nebojí výběrem outfitů vybočovat a vždy vynese nějaký kousek, který patří k módním trendům.

To předvedla i během letošního léta, během kterého vynesla hned několik outfitů, jež stojí za zmínku. Jedním z nich jsou bezpochyby šaty s třásněmi. Trend třásní už sice není nový, ale stále je velmi oblíbený a během nadcházejícího podzimu ho opět uvidíte v obchodech. Třásně jsou v kurzu opravdu ve všech variantách. Ať už se rozhodnete ozvláštnit jimi šaty, nebo si vyberete kabelku s třásněmi. Vybírat můžete z těch kožených, hedvábných či semišových, meze se v tomto případě opravdu nekladou.

Heidi v jednom případě zvolila róbu velmi výraznou. Pestrobarevné šaty s třásněmi od Dawida Tomaszewského navíc doplnila o výraznou manikúru a v celém looku ji nešlo přehlédnout. Podruhé si oblékla jednoduchý outfit v podobě bílých kalhot s dírkovanou výšivkou a bílého tílka, které však doplnila právě o kabelku s třásněmi. Ta na první pohled jednoduchý outfit skvěle ozvláštnila.

Dalším outfitem Heidi potěšila všechny milovníky volánků. V letních bílých šatech s volánky a vzory jemných kytiček vypadala jako víla. Kanýry a volány patří k nápaditým prvkům, které dodají oděvu na eleganci. Nezapomínejte ale na to, že u kanýrů a volánů obecně platí, že se nenosí v místech, na která nechcete upozorňovat.

Podívejte se na přehlídku Vandy Jandy, která do svých kolekcí často tyto trendy zařazuje:

Sdílejte článek
Štítky oblečení móda inspirace modelka celebrity šaty trend oděv Heidi Klumová třásně umění a zábava společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.