Móda a krása

25. července 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Jennifer Lopez jako módní inspirace: Šestery nejkrásnější šaty, které kdy vynesla

Jennifer Lopez (55) je nejen úspěšná herečka a zpěvačka, ale pro mnohé také osobnost, která denně inspiruje svým jedinečným módním stylem. V roce 2019 dokonce dostala prestižní ocenění a byla vyhlášena světovou módní ikonou. Inspirujte se jejím stylem a podívejte se na výběr těch nejkrásnějších šatů, které kdy oblékla.

Jestli se o někom dá říct, že i s vyšším věkem stále kvete, je to bezpochyby americká herečka Jennifer Lopez. Ta 24. července oslavila 55. narozeniny a její mladistvý vzhled je předmětem diskusí už mnoho let.

Čtěte také: Jennifer Lopez šokovala svým vzhledem. V legínách a bez make-upu vyrazila do ulic

Čím je starší, tím se zdá, že nabývá na síle a kráse. Nejenže má skvělou postavu a krásnou pleť bez vrásek, denně inspiruje lidi po celém světě svým módním stylem. Podívejte se nejkrásnější šaty, ve kterých se kdy J.Lo objevila na veřejnosti.

Šaty, v kterých Jennifer Lopez oslnila svět

Zlaté glóby

Jedny z nejúchvatnějších šatů, které kdy americká herečka vynesla, jsou ty, které oblékla na předávání Zlatých glóbů v americkém Los Angeles. Jennifer se rozhodla pro zářivě růžové šaty bez ramínek s květinovými rukávy z dílny Nicole + Felicia Couture, které doplnila o třpytivé šperky značky Boucheron a ikonické podpatky Christian Louboutin.

Přehlídka Schiaparelli

Veškerou pozornost na sebe J.Lo strhla také na přehlídce Schiaparelli, která se konala v rámci pařížských týdnů módy. Herečka se objevila ve stylovém outfitu, jenž se skládal z bílého bomberu posetého více než sedmi tisíci vyšívanými růžemi, který doplnila o bílý rolák a extravagantní futuristické doplňky v podobě zlatých brýlí, mohutných náušnic a pásku.

Met Gala

Met Gala je nejprestižnější a nejsledovanější módní událostí roku. Odehrává se tradičně v Metropolitním muzeu umění a každý rok je udán tematický dress code. Letošní ročník měl téma Zahrada času a jednou z nejlépe oblečených hvězd večera se stala bezpochyby Jennifer Lopez. Zvolila třpytivý model značky Schiaparelli. Její průhledná róba na sobě měla více než dva a půl milionu kamínků a perliček, práce na šatech zabrala více než 800 hodin.

Muzikál This Is Me...Now: A Love Story

Na červený koberec v divadle Dolby v Los Angeles Jennifer Lopez vynesla doslova hvězdné šaty. Její róba se skládala z černého semišového živůtku a černé tylové sukně potištěné hvězdami a astrologickými znameními. Doplnila ji o semišové rukavičky a černé lodičky s volnou špičkou a byla naprosto nepřehlédnutelná.

Přehlídka Elie Saab

To, že má Jennifer v oblibě květiny, dokázala výběrem svých outfitů již několikrát. Během módní přehlídky značky Elie Saab v Paříži vynesla úchvatnou zelenou róbu s hlubokým výstřihem, přes kterou měla přehozený květinový plášť, který byl posetý květy v lila barvě. Celý model navíc doplnila o bílé páskové střevíce na platformě a sametovou mašli ve vlasech.

Grammy

Jedny z nejkrásnějších šatů oblékla zpěvačka také během předávání cen Grammy. V tmavě modré róbě Gucci poseté stříbrnými krystalovými třásněmi a honosnou vlečkou byla za královnu večera. Třešničkou poté byly už jen diamantové šperky Bulgari, stříbrné psaníčko a lodičky na platformě.

Podívejte se také na módní přehlídku Vandy Jandy, která byla plná krásných rób:

Sdílejte článek
Štítky krása narozeniny móda styl inspirace celebrity šaty módní návrhář módní ikona vzhled oděv Jennifer Lopezová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.