Celebrity

15. července 2024 16:54

Vanesa Havlíková

Herec Eddie Murphy se oženil. Romantický obřad proběhl v Karibiku

Hollywoodský herec Eddie Murphy (63) se oženil. Své "ano" si řekl s australskou modelkou Paige Butcher (44), s kterou byl šest let zasnoubený. Jedná se o jeho druhé manželství.

Slavný americký herec a komik se oženil po dvanácti letech randění s matkou svých nejmladších dětí. Veselka proběhla v úzkém kruhu rodinném a s nejlepšími přáteli. Dle informací deníku People obřad proběhl na ostrově Anguilla.

Čtěte také: Eddie Murphy má deset dětí s různými ženami! Miminko s Mel B ze Spice Girls zatloukal

Matku svých nejmladších dětí si vzal v Karibiku

Přestože se o herci traduje, že spal s více než tisícovkou žen, jeho srdce získala australská herečka Paige Butcher, s kterou se zasnoubili v roce 2018. Tehdy spolu měli už dvouletou dceru Izzy Oonu a na cestě byl syn Max Charles.

Ještě před Paige však srdce herce získala Nicole Mitchell, s kterou byl ženatý v letech 1993 až 2006. Právě s ní má Murphy celkem pět dětí. Další dvě děti má poté s Paulette McNeely, s kterou se však nikdy neoženil. Dítě mu porodila i zpěvačka skupiny Spice Girls.

Přečtěte si: Chlapeček z Lásky nebeské se oženil. Thomas Brodie-Sangster si vzal bývalku Elona Muska

„Víte, co je nejvtipnější? Žádné z mých dětí mi není podobné. Jsem si jistý, že to říkají všichni rodiče, ale všechny mé děti se od sebe zásadně liší. Žádné z nich není roubem starého stromu. Všichni mají něco svého výjimečného. Jsou to opravdu skvělé děti,“ prozradil v minulosti v jednom z rozhovorů Eddie Murphy.

Před rokem v létě se vdala také tenistka Petra Kvitová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.