Celebrity

24. června 2024 10:15

Eliška Reiglová

Chlapeček z Lásky nebeské se oženil. Thomas Brodie-Sangster si vzal bývalku Elona Muska

Herec Thomas Brodie-Sangster (34), kterého si lidé zamilovali ve vánoční romantické komedii Láska nebeská, se oženil. Při romantickém obřadu v Hertfordshire v Anglii řekl své „ano“ o čtyři roky starší herečce Talulah Riley (38). Pro ni se sice jednalo už o třetí svatbu, ale teprve s druhým ženichem. V minulosti se dvakrát provdala za kontroverzního podnikatele Elona Muska (52).

Thomas Brodie-Sangster a Talulah Riley se o víkendu stali oficiálně sezdaným párem poté, co se vzali na farnosti Anstey v okrese East Hertfordshire v Anglii. Dvojice se seznámila v březnu roku 2021 při natáčení minisérie Pistol, jen o pár měsíců později už byli spatřeni, jak se drží za ruce. Zásnuby přišly po dvou letech vztahu.

Oba herci si soukromí bedlivě střeží, vyšlo ovšem najevo, že zpočátku o vztahu neuvažovali. „Jeden na druhého jsme nepohlíželi jako na potenciálního partnera, dokud se to zničehonic nezměnilo. Došlo nám to v ten stejný moment poté, co jsme spolu několik měsíců pracovali a byli jsme velmi dobří přátelé,“ prozradila Talulah magazínu The Times.

Čtěte také: SpaceX buduje síť špionážních družic. První prototypy z projektu Starshield jsou už v kosmu

Pracovní vytížení novomanželům nedovolilo, aby se svatba uskutečnila do roka a do dne od zásnub. Pravdou je také to, že co se týká příprav, ženich se na nich nepodílel tolik, jak by chtěl. „Moc jsem toho neudělal. Uvědomuji si ale, že plánování je náročné, už jen z hlediska zařízení všeho potřebného, jako je třeba catering,“ prozradil Brodie-Sangster magazínu In Touch.

Tři svatby, dva ženiši

Zatímco pro oblíbeného britského herce se jednalo o první svatbu, jeho nevěsta se vdávala už potřetí. V minulosti se dvakrát stala manželkou zakladatele kosmické společnosti Space X Elona Muska. Poprvé si ho vzala v roce 2010, o dva roky později se s ním rozvedla a rok nato si ho znovu vzala. Podruhé se rozvedli v roce 2016.

Podívejte se, jak se herci z Lásky nebeské znovu sešli kvůli pokračování:

Sdílejte článek
Štítky Elon Musk svatba manželé Láska nebeská herec Talulah Riley Thomas Brodie-Sangster

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.