Herec Piškula za to uměl vzít. V sobotu jsme šli slavit a v neděli už jsem byl doma, říká

Zdeněk Piškula v Show Jana Krause

Zdeněk Piškula (25) je nejenom herec, ale také zdatný tanečník. Což dokázal v soutěži, kterou dokonce se svou taneční partnerkou vyhrál. V době, kdy tančil, uměl i pěkně pařit. Jak to má v osobním životě a má momentálně přítelkyni?

Člen činohry Národního divadla herec Zdeněk Piškula se kromě svých četných filmových rolí proslavil také tím, že v roce 2016 zvítězil v televizní taneční soutěži se svojí taneční partnerkou Veronikou Lálovou. V té době za to s kolegy uměl pořádně vzít a řádně svůj výkon oslavit.

Mohlo by vás zajímat: Zdeněk Piškula o pánské šatně: Když se s klukama sprchujeme, slyší nás celé divadlo

„Vždycky v sobotu po přenosu jsme to šli všichni oslavit a v neděli už jsem byl doma,“ vzpomínal sympatický herec na svoji účast v osmé řadě soutěž v Show Jana Krause. Dodal také, že člověk může snadno propadnout vášni spojené s tancem a celkové atmosféře kolem.

Svou nynější přítelkyni poznal u filmu

Nyní se Zdeněk, kterého mohou diváci znát například ze seriálu Všechny moje lásky, věnuje především divadlu a těší se na spolupráci s novým režijním vedením Národního divadla, které bude mít na starosti umělecké duo SKUTR. „Zkoušel jsem s nimi Bouři na Shakespearovských slavnostech a myslím, že jsme si dost rozuměli,“ řekl mladý herec. „Oni mají dobrý cit, myslím, že pro Národní divadlo je to úplně ideální,“ vysvětlil Piškula.

Moderátor Jan Kraus z něj také vytáhl informaci o tom, že má Zdeněk partnerku a že je ve vztahu spokojený. „Dělala u filmu, u kostýmů,“ prozradil. Odhalí také informaci o jejich seznámení, které proběhlo přes kamaráda. V minulosti herec například prozradil humornou zkušenost se svým odchodem z domu. Byl prý zvyklý, že se o něj maminka starala a jeho první přítelkyně to pak v takové míře nedělala. Po rozchodu si uvědomil, že to byla jeho chyba.

Čtěte také: Renata Langmannová byla mamánek. Za vítězství v České Miss dostala auto i milion

Na on-line seznamky ho moc neužije a prý nejsou nic pro něj. Na druhou stranu se netají svou zálibou v moderních technologiích. Dokonce prozradil, že je vášnivý počítačový hráč. V tom si s Janem Krausem padnou do noty a v krátkosti si vymění několik zkušeností. „Můžeme dát někdy on-line,“ nabízí s humorem svému hostiteli Zdeněk odvetu prostřednictvím počítače.

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause celebrity Zdeněk Piškula herec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.