Celebrity

15. srpna 2023 17:20

David Laštovka

Renata Langmannová byla mamánek. Za vítězství v České Miss dostala auto i milion

KVIFF: Renata Langmannová vybrala outfit ve své skříni

Modelky obvykle bývají křehké dívky, které dbají především o svůj dokonalý vzhled. O České Miss z roku 2006 Renatě Langmannové, která slaví 37. narozeniny, to však neplatí. Vystudovala policejní akademii a mezi její velké záliby patří střelba a thajský box.

Na soutěž Česká Miss, kterou v roce 2006 vyhrála, má Renata krásné vzpomínky. Prožívala naprostou euforii. Radost měla i ze všech cen, které za vítězství obdržela. „Dostala jsem kontrakt na milion korun, což znamenalo, že mně garantovali to, že mi zajistí práci za tuto částku. Získala jsem nové auto, z toho jsem měla asi největší radost. Měla jsem řidičák, ale vůz ne, půjčovala jsem si ho od rodičů. Pak pronájem bytu v Praze, hodnotný zájezd a další a další věci,“ svěřila se redaktorovi webu Prima Ženy.

Byla mamánek, s přítelem se po Miss nerozešla

Ze dne na den se stala slavnou a z rodných Ivanovic na Hané se odstěhovala do Prahy, což pro ni byla velká životní změna. „Byla jsem odjakživa mamánek. Mamka za mě všechno vyřizovala, byla jsem rozmazlená holčička, takže ta změna, byť v té době byla jak pro mě, tak pro moji rodinu opravdu hodně těžká, pro mě ve finále znamenala obrovské štěstí. Postavila jsem se na vlastní nohy,“ přiblížila Langmannová.

V té době měla na Moravě vážný vztah. „Přestože jsem se odstěhovala do Prahy, kde jsem si začala vydělávat, a můj tehdejší přítel zůstal na Moravě, kde studoval, byli jsme spolu ještě asi dva a půl roku. Náš životní rytmus se ale za tu dobu změnil. Každý jsme měli o životě jiné představy, takže jsme se rozešli. V životě jsem měla vlastně pouze dva vážné vztahy. Ten druhý navíc skončil svatbou,“ poznamenala Renata. V roce 2015 se provdala za moderátora Ondřeje Novotného, se kterým se jí v září 2020 narodila dcera Meda.

Čtěte také: Nizozemskou miss vyhrála trans žena. Zaujala silným příběhem i posláním

Ve volném čase se věnuje zálibám, které se těší oblibě spíše mezi muži, například střelbě nebo thajskému boxu. „Vždycky jsem měla blízko ke klučičím věcem – a tím pádem i k těmto sportům. I jako malou holku mě víc bavilo lézt po stromech než si jít hrát s panenkami,“ prozradila Renata, která pětileté studium Policejní akademie ČR v Praze absolvovala s červeným diplomem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.