Miss Ruska je terčem posměchu. Lidem se nelíbí, že na fotkách vypadá jinak než v reálu

V Rusku se konala každoroční soutěž krásy pro vdané ženy. Titul Mrs. Russia of the World získala čtyřiatřicetiletá Natalja Oskarová. Lidé na internetu jsou v šoku z toho, jak rozdílně tato žena vypadá ve skutečnosti v porovnání s fotkami na sociálních sítích.

Slavnostní galavečer v Moskvě probíhal v pondělí a první místo v soutěži krásy o titul Mrs. Russia of the World vyhrála učitelka angličtiny Natalja Oskarová (34). Mezi hlavní podmínky pro účast patří nutnost být vdaná a mít alespoň jedno dítě. Podle všeho je manželem této blondýnky ruský miliardář Roman Bezmaterny (45), který také soutěž sponzoruje. V soutěži se letos utkalo 83 žen, nejstarší účastnici přitom bylo 62.

Mohlo by vás zajímat: Selena Gomez čelí kritice za pití alkoholu po transplantaci. Rozhádala se i s dárkyní

Ženy se porotě ukázaly během promenády v plavkách a také v rámci přehlídky v luxusních šatech. Vítězka mimo jiné získala možnost reprezentovat Rusko na mezinárodní soutěži. Natalja Oskarová učí angličtinu, kromě toho se věnuje modelingu, zpěvu a psaní písniček. Jednu z nich také během večera zazpívala. Sama sebe popsala jako zábavnou a kreativní osobnost, jejíž krása je přirozená a vychází zevnitř. Kromě toho ji zaměstnávají mateřské povinnosti, se svým manželem vychovává malou dceru a doma mají ještě pejska. A jak se udržuje ve formě? Třikrát týdně cvičí v doprovodu trenéra a úplně se podle svých slov vyhýbá sladkému.

Drsná kritika vzhledu

Po její výhře se na internetu začali lidé ozývat se svými kritickými komentáři. Většina z nich byla v šoku z toho, jak rozdílně působí Natalja na fotkách ze sociálních sítích a v reálu. „Na pozadí všeho, co se nyní děje, vypadá volba Paní Ruska jako jediná správná… Je stejně ošklivá jako všechno, co Rusko dělá,“ píše například jedna uživatelka Twitteru. „Rusko lže o všem. I o vzhledu,“ komentuje další.

Čtěte také: Heidi Klum má i v 50 letech postavu jako dvacítka. Doma má zajíčka, páté dítě nevylučuje

Ani v České republice tato dáma neunikla pozornosti a několik lidí už se pustilo do vtipného přirovnání. „Lela je proti tomuhle bio žena,“ napsal například jeden muž na Twitteru, který tím narážel na manželku Karlose Vémoly. Kritikou nešetřila ani sportovní moderátorka Darina Vymětalíková. „Dýchla na mě slova Jaromíra Bosáka z roku 98: Tohle potkat večer v parku, zakousnu se do stromu a předstírám suchou větev,“ napsala na sociální sítě.

Podívejte se také na novou Českou Miss Essens, Vanesu Švédovou:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Rusko modelky Miss soutěž krásy Natalja Oskarová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.