Celebrity

17. října 2024 15:02

Šarlota Chmelařová

Herec Vladimír Hajdu má doma dominantní ženu. Já dělám atmosféru, říká

Vladimír Hajdu v Show Jana Krause

Slovensko-český herec Vladimír Hajdu popsal náročnou divadelní přípravu, ale také svůj soukromý život. Jak to má doma s manželkou? A proč by neměli být chlapi machové?

Vladimír „Ady“ Hajdu bude mít již tento týden v divadle Studio DVA premiéru skvělé konverzační komedie Lži, v níž se objeví po boku Ivany Chýlkové. „Zkouším s Ivankou měsíc a půl,“ prozradil Ady v Show Jana Krause a dodal, že mu jeho herecká kolegyně nasadila velice tvrdý režim. „To nemám ani doma. Ráno se scházíme už v devět, abychom si přeříkali text. Od desíti do dvou zkoušíme. Potom musím jíst, potom musím spinkat, večer mám jednu zkoušku, pak mi zavolá, jestli už jsem doma, abychom si zopakovali text,“ popsal náročný pracovní den.

„Já stále vidím Ivanku. Všude. Mně se o ní zdá. V noci jsem se probudil, a zrovna běžel Kachyňův film Dobré světlo. A tam jsem ji viděl nahou! Dokonce jsem si ji i vyfotil. Přišel jsem za ní a říkám jí, Ivanko, strávili jsme spolu noc. No ale nebyla nadšená,“ poznamenal Ady naoko zklamaně. A vysvětlil, že představení je postavené především na slově. „Tam dáte jedno slovíčko pryč, a celé se to sesype. Zatím se to jen sype, ale my to dáme dohromady do pátku,“ sliboval Ady Hajdu a vzápětí vysvětlil, jak přišel už v dětství na pionýrském táboře ke své přezdívce Ady a že je to trapný příběh.

„Chlapi, dělejte atmosféru.“

Ze svého soukromí prozradil i to, že má silnou a dominantní manželku a že je za to velice rád. „Já dělám doma atmosféru,“ řekl pyšně a dodal, že tento model zná z domova. „Já jsem viděl, že ta silná žena všechno dokáže, všechno udělá, všechno ví, a otec bonviván tvořil atmosféru. A u mě je to totéž. Starám se o domácnost, nakupuju,“ popsal rodinné fungování umělec.

O tom, že mu to takhle vyhovuje, není pochyb. Se svojí rolí je natolik spokojený, že dokonce vyzval ostatní muže, aby nebyli „mačové“. „Prosím vás, chlapi, nebuďte machové, ženy všechno zvládnou. Hoďte to na ně a potom dělejte atmosféru!“ dodal herec.

Hostem v Show Jana Krause byl také Ivan Vodochodský:

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause herec divadlo Vladimír Hajdu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.