Celebrity

12. ledna 2024 05:30

Kisa Císařová

Herečka Kateřina Marie Fialová šla na plastiku už ve 22 letech. Prsa si nechala zmenšit

30+ Otátek Kateřina Marie Fialová

Když přijde na vylepšení hrudníku pomocí skalpelu, většina žen a dívek se svěří do rukou plastických chirurgů, aby jim pomocí silikonových implantátů prsa zvětšili. Ne tak Kateřina Marie Fialová (26). Ta se před pár lety rozhodla vydat opačnou cestou a lékaře požádala o zmenšení poprsí. Co ji k tomu vedlo?

„Měla jsem zdravotní problémy. Kvůli tomu jsme se domluvili s panem doktorem, že tohle je nejlepší cesta, jak jim předejít. A taky abych byla já sama se sebou spokojená jako žena,“ prozradila napřímo Kateřina Marie Fialová v pořadu 30+ Otázek, proč se rozhodla pro operativní zmenšení poprsí, a to v poměrně mladém věku 22 let. Byť se to na první zamyšlení nemusí zdát, zdravotní problémy, které příliš velká prsa tak drobným ženám, mezi něž patří i Kateřina, způsobují, nejsou zrovna zanedbatelné. Patři mezi ně především bolesti spodní části zad, krční páteře, ale i hlavy. V neposlední řadě může docházet i k podráždění kůže pod prsy.

Kateřina Marie Fialová o miminku: Mám psa a kočku, na dítě musím být vyzrálá

Svou roli v Kateřinině rozhodování o zmenšení prsou hrála i estetická stránka věci, jelikož velká ňadra kvůli své hmotnosti mohou významně poklesnout. A existuje ještě jeden neméně důležitý důvod, a to její původní profese. Než se totiž drobná černovláska proslavila jako herečka a fanoušci si ji oblíbili v seriálech televize Prima, jako například Hvězdy nad hlavou, Sestřičky, Modrý kód či 1. MISE, živila se Kateřina pohybem. Konkrétně stepem. A vydobyla si v něm celosvětový respekt a uznání. Kateřina Marie Fialová je totiž dokonce čtyřnásobnou mistryní světa ve stepu. Překvapivě ovšem medaile, poháry a diplomy, které ve své kariéře získala, si jedna z nejlepších českých stepařek ve svém pražském bytě nevystavila a ani je v něm nemá.

„Bohužel, ty mám někde v Pardubicích a už vlastně ani nevím kde,“ svěřila moderátorce Kise Císařové překvapivou věc pardubická rodačka. A přestože jí podle vlastních slov step chybí, stepařské boty má Kateřina odložené doma v Praze na žebříku. Doslova. K výdeji kalorií a udržování postavy si tak aktuálně mladá herečka pomáhá dlouhými procházkami se svou psí parťačkou jménem Faidra. „Musím ji každé ráno nebo večer venčit třicet minut až hodinu a půl. A to je nejlepší spalování kalorií, jaké může být,“ je přesvědčená Kateřina. Pokud chcete vidět, jak vypadá hereččina čtyřnohá láska Faidra, podívejte se na video na začátku článku. Kromě jiného vám v něm Kateřina zastepuje a provede vás taky svým stylovým pražským bytem. A dozvíte se rovněž, jak daleko je herečka se svým plánem založit zvířecí útulek.

Kateřina Marie Fialová v Show Jana Krause promluvila o smrti rodičů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.