Celebrity

7. září 2022 05:30

Josef Šťastna

Kateřina Marie Fialová se svěřila, co pozitivního jí dala ztráta obou rodičů

Kateřina Marie Fialová o smrti rodičů

Kateřina Marie Fialová (25) se během rozhovoru s Janem Krausem rozpovídala o tom, proč si vybrala právě uměleckou školu a jiná cesta pro ni nebyla přípustná. Prozradila také, že má netradičního nejlepšího přítele a promluvila o tom, co jí vyjasnila smrt rodičů.

Kateřina Marie Fialová je herečka a stepařka původem z Pardubic. Pamatovat si ji můžete jako Táňu Prokešovou v seriálu Hvězdy nad hlavou a zaznamenat jste mohli i její úspěchy ve stepu, ve kterém se jí čtyřikrát podařilo získat titul mistryně světa.

Umění jako jediná cesta

Mladá talentovaná herečka se od dětství věnovala stepu. Dlouhé a náročné tréninky pak následovaly náležité úspěchy, po kterých přišel pocit, že stepu už bylo dost. „Vyhrála jsem čtyřikrát mistrovství světa, třikrát Evropu a pak už jsem nějak nechtěla,“ vypočítává své úspěchy v tanci, který jí prý šel od samého počátku dobře. A bodovala dokonce i v Americe, což ji obzvlášť těšilo.

Step pro Kateřinu Marii Fialovou není prioritou, a i když s ním přestala, věděla, že se chce věnovat umění. „Já nemohla jít na jinou školu než na konzervatoř, protože tam není fyzika, chemie, matika…“ říká o sobě, zatímco zpěv ji bavil a šel jí, stejně tak hra na piano a další.

Přítel jako nejbližší člověk

Kateřina Marie Fialová si ještě jako teenager prošla bolestným obdobím, kdy během pouhých několika dní přišla o oba rodiče. Když jí bylo 16, její otec podlehl rakovině. Matka neunesla smutek, který tato událost do rodiny přinesla, a vzala si život. Z takové tragédie vyšla jako silnější žena.

„Pozitivní je asi to jediný, že už vás asi moc v životě nic nerozhodí. Ani nikdo. A potom další věc je i ta, že musíte věřit jenom sám sobě. To je asi to nejdůležitější,“ řekla Kateřina Marie Fialová, co ne tak zcela negativního jí smrt rodičů do života přinesla. Oporu naštěstí našla ve svém partnerovi.

„Za nejbližšího člověka považuju svého přítele. To je takovej nejbližší člověk u mě. A když to není člověk, tak je to zvíře,“ prozradila, kdo a jaká stvoření jsou pro ni nyní v životě důležitá.

Netradiční přátelství

Se svým přítelem je Kateřina Marie Fialová už dva a půl roku a kupodivu i přes nabitý program je to právě ona, kdo zastává domácí práce. Nejenže jich dělá valnou většinu, našla v nich i zalíbení.

„Strašně ráda uklízím, vysavač je můj nejlepší přítel. Úklid mám ráda, je to čištění hlavy. S partnerem ho máme rozdělený tak, že on mi říká, co mám dělat a já to dělám. A já mu zase říkám, že jen ať v klidu sedí a je hezkej. A on se mě pak zas ptá, jestli to není blbý, že jen sedí,” řekla Kateřina Marie Fialová, kterou uvidíte v Show Jana Krause ve středu večer na Primě. Promluvila také o sociálních sítích a nahotě na nich.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.