Celebrity

1. října 2022 21:50

Anna Fedorov

Kateřina Marie Fialová o miminku: Mám psa a kočku, na dítě musím být vyzrálá

POVÍDEJ (38)

Ačkoliv je herečka Kateřina Marie Fialová (25) šťastné zadaná, miminko prý zatím s partnerem neplánuje. „Mám psa a kočku, dítě zatím nechci,“ řekla otevřeně v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. V současnosti se prý naplno věnuje herectví a vyzkoušet by chtěla také kariéru profesionální zpěvačky.

Fialová tvoří pár s hereckým kolegou Kryštofem Krhovjákem (26). „Ano, mám lásku – a velkou. Jsem opravdu šťastná, ale chvilku si to ještě nechám pro sebe,“ prozradila před časem deníku Blesk Fialová. Tajnostem je ale konec, partneři už totiž společně sdílí také bydlení.

Na hovor o plánování rodiny je však podle ní ještě příliš brzo. „Možná teď mám jen takové období... Vím, že lidé odsuzují, když ženská nemá děti, ale koukněte na Jennifer Aniston. Nemá děti a děje se s ní něco? Nic, normálně žije. Mám psa a kočku, ve 25 letech také svoje koníčky a dítě zatím nechci,“ řekla Fialová otevřeně v pořadu Povídej.

Podle ní by na rodinu měl být člověk připravený i po psychické stránce. „Pokud chce mít herečka dítě, musí na něj být vyzrálá. Aby to nebylo tak, že porodí a hned spěchá do práce. Když už bych měla dítě, budu s ním chtít být a vychovávat ho. Ne že ho dám nějaké tetě na hlídání, protože babička ani dědeček nejsou,“ vysvětlila.

Rodiče Fialové zemřeli, když jí bylo 16 let. Její tatínek prohrál několikaletý boj s rakovinou, maminka to neunesla a několik dní poté se oběsila. Aby si Fialová zachovala duševní zdraví, opustila rodné město Pardubice.

„Musela jsem od toho utéct. Zandala jsem si to hodně dozadu do hlavy a moc často o tom nemluvím. Musela jsem si to zabetonovat. Hrozné je, že tenhle beton občas povoluje. Protože když mám hrát emoční vypětí, sahám si tam. Je to pro mě také v něčem terapie. Pak přijdu domů a cítím, že je to lepší, ale furt to není ono,“ přiznala 25letá herečka. Vyrovnat se s bolestivou zkušeností jí tak pomáhá práce. „Herectví mě baví a naplňuje. Moje další touha je ale zkusit být zpěvačkou,“ prozradila Fialová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.