Celebrity

1. října 2022 21:50

Anna Fedorov

Kateřina Marie Fialová o miminku: Mám psa a kočku, na dítě musím být vyzrálá

POVÍDEJ (38)

Ačkoliv je herečka Kateřina Marie Fialová (25) šťastné zadaná, miminko prý zatím s partnerem neplánuje. „Mám psa a kočku, dítě zatím nechci,“ řekla otevřeně v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. V současnosti se prý naplno věnuje herectví a vyzkoušet by chtěla také kariéru profesionální zpěvačky.

Fialová tvoří pár s hereckým kolegou Kryštofem Krhovjákem (26). „Ano, mám lásku – a velkou. Jsem opravdu šťastná, ale chvilku si to ještě nechám pro sebe,“ prozradila před časem deníku Blesk Fialová. Tajnostem je ale konec, partneři už totiž společně sdílí také bydlení.

Na hovor o plánování rodiny je však podle ní ještě příliš brzo. „Možná teď mám jen takové období... Vím, že lidé odsuzují, když ženská nemá děti, ale koukněte na Jennifer Aniston. Nemá děti a děje se s ní něco? Nic, normálně žije. Mám psa a kočku, ve 25 letech také svoje koníčky a dítě zatím nechci,“ řekla Fialová otevřeně v pořadu Povídej.

Podle ní by na rodinu měl být člověk připravený i po psychické stránce. „Pokud chce mít herečka dítě, musí na něj být vyzrálá. Aby to nebylo tak, že porodí a hned spěchá do práce. Když už bych měla dítě, budu s ním chtít být a vychovávat ho. Ne že ho dám nějaké tetě na hlídání, protože babička ani dědeček nejsou,“ vysvětlila.

Rodiče Fialové zemřeli, když jí bylo 16 let. Její tatínek prohrál několikaletý boj s rakovinou, maminka to neunesla a několik dní poté se oběsila. Aby si Fialová zachovala duševní zdraví, opustila rodné město Pardubice.

„Musela jsem od toho utéct. Zandala jsem si to hodně dozadu do hlavy a moc často o tom nemluvím. Musela jsem si to zabetonovat. Hrozné je, že tenhle beton občas povoluje. Protože když mám hrát emoční vypětí, sahám si tam. Je to pro mě také v něčem terapie. Pak přijdu domů a cítím, že je to lepší, ale furt to není ono,“ přiznala 25letá herečka. Vyrovnat se s bolestivou zkušeností jí tak pomáhá práce. „Herectví mě baví a naplňuje. Moje další touha je ale zkusit být zpěvačkou,“ prozradila Fialová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.