Celebrity

10. května 2023 10:50

Marie Makovská

Herečka Rachel McAdams přiznala, že se neholí. Svým podpažím vylekala fanoušky

Rachel McAdams (44) si zahrála v několika kultovních filmech a dalších několik slavných rolí odmítla. Mohli jste ji vidět například v Zápisníku jedné lásky, Protivných sprostých holkách nebo Doctoru Strangeovi podle Marvel Comics. K rozhovoru do časopisu nedávno nafotila sérii fotek, kde neskrývá ochlupení a vysvětlila, proč přestala s holením.

V rozhovoru pro magazín Bustle Rachel McAdams prozradila mnohé o své kariéře i soukromí, například důvod, proč se nechce holit. „Už moje matka mi říkala: Jakmile začneš, nikdy nebudeš moct přestat. Pamatuju si, že jsem tehdy nad tím výrokem protočila oči. Ale je to naprostá pravda – život je dlouhý a holení je intenzivní,“ řekla herečka.

Přála si, aby byly fotky co nejvíce přirozené a prošly jen minimálními úpravami. Navzdory tomu, že většinu fanoušků ochlupení v podpaží herečky znechutilo, mnozí její postoj kvitují. Je vidět, že trend posledních let, tedy ukazovat tělo takové, jaké je a se všemi estetickými „nedostatky“, je mnoha lidem sympatický.

Dvojnásobná maminka Rachel McAdams pózuje v prádle s přirozeným, neoholeným tělem a tím chce dát jasný vzkaz ostatním: „Je v pořádku vypadat co nejlépe, dávat si na tom záležet a být zdravý, ale tohle má každý jinak. Třeba na těchto fotkách mám na sobě latexové spodní prádlo. Ale zároveň jsem po dvou dětech. Je to moje tělo a myslím si, že dávat to najevo světu je nanejvýš důležité,“ prohlásila.

Mohlo by vás zajímat: Které slavné Češky sbalily hvězdy z Hollywoodu? Kdo randil s Cruisem nebo Douglasem?

Své fanoušky a sledující na sociálních sítích rozdělila na dva tábory. Jedni si myslí, že je herečka nádherná se vším všudy a fandí jejímu přístupu, obdivují ho. Dokonce se našli tací, kterým přijde s neoholeným podpažím ještě krásnější. Jiní nešetřili hanlivými komentáři a nedokázali toto odhalení přijmout. Například proto, že jim ochlupení evokuje zápach a tak „i fotka může smrdět“, jak napsal jeden z komentujících.

V rozhovoru pro magazín Bustle se ale nehovořilo jen o kráse a péči o tělo. Herečka mimo jiné rozebrala svou dobrovolnou dvouletou pauzu od Hollywoodu, během které jí uteklo hned několik rolí. Odmítla je s potřebou zachovat si duševní pohodu. „Měla jsem pocit viny, že jsem nevyužila nabídnutou příležitost, protože jsem věděla, že mě potkalo velké štěstí,“ přiznala.

Přečtěte si také: Meg Ryan prošla šokující proměnou. Hvězda romantických filmů je k nepoznání

Nešlo o žádné malé role, ale o filmy jako Ďábel nosí Pradu, Casino Royale, Mission Impossible III nebo Iron Man. Přesto tohoto rozhodnutí dle svých slov nelituje, protože když se na role dívá s odstupem, myslí si, že byly obsazeny dokonale. Pauzu navíc doopravdy potřebovala. „Díky ní jsem měla pocit, že mám zase věci do určité míry pod kontrolou. A tak nějak mi to asi umožnilo nahlížet na věci z jiného úhlu,“ dodala.

Zdroje: dailymail.co.ck, magazín Bustle

I v Česku najdeme celebrity, které oslavují přirozenost a tělo takové, jaké je. Jednou z nich je Ewa Farna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.