Herečka Trina McGee oznámila, že je těhotná. V 54 letech čeká čtvrté dítě

Americká herečka Trina McGee je v 54 letech těhotná a čeká svého čtvrtého potomka. O radostnou zprávu se podělila na sociálních sítích, kde jí okamžitě začali gratulovat překvapení fanoušci.

Trina McGee je známá především rolí v americkém sitcomu Boy Meets World, který byl populární v 90. letech. Herečka se ve svých 54 letech stane už po čtvrté maminkou. O radostnou novinu se podělila v pondělí na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Justin Bieber bude tatínkem. Jeho krásná Hailey ukázala těhotenské bříško

Velkou událost se rozhodla oznámit poměrně vtipným způsobem. „V útlém věku 54 let jsem zjistila, že jsem těhotná. Prosím, požehnejte nám svými modlitbami a bezpečným příchodem na svět. Děkuji,“ napsala Trina na sociální sítě a dodala, že se na nějaký čas hodlá odpojit z online světa.

Fanoušci byli v šoku

Zatímco většina lidí začala herečce okamžitě gratulovat, objevilo se i několik velice překvapených fanoušků. „Čtyřiapadesát let? Samozřejmě gratuluju, ale jak je možné, že vám je 54?“ napsala například jedna žena v komentářích.

Čtěte také: Slavní tátové, kteří měli dítě po padesátce. Kdo si rodičovství užívá a komu dává zabrat?

Trina má dvě děti s bývalým manželem Courtlandem Davisem a třetí dítě s dalším expartnerem. Jak uvádí časopis People, už 16 let je ale vdaná za svého současného muže, herce a producenta Marcella Thedforda. Pár se seznámil v roce 1996 při natáčení filmu Denní světlo se Sylvesterem Stallonem.

Na začátku roku 2024 přivedla na svět druhého potomka i Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky těhotenství mateřství herečka celebrity dítě Trina McGee

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.