Celebrity

4. července 2024 09:05

redakce Prima Ženy

Herečka Vanessa Hudgens porodila. Otcem dítěte je baseballový hráč Cole Tucker

Herečka Vanessa Hudgens (35), která se proslavila už jako teenager v americkém filmovém muzikálu High School Musical, nyní přivedla na svět prvního potomka. Otcem dítěte a jejím manželem je baseballový hráč Cole Tucker (28).

Podle Daily Mail herečka Vanessa Hudgens porodila, byla viděna s manželem a novorozencem při opouštění nemocnice v Los Angeles. Zatím není známo, zda jde o chlapce nebo dívku, rodičovský pár neodhalil ani jméno miminka. Na fotkách, které můžete vidět v galerii v úvodu článku, herečku její manžel z nemocnice odváží na invalidním vozíku.

Vanessa Hudgens na snímcích drží své prvorozené dítě zabalené v peřince. Těhotenství herečka odhalila až letos v březnu na Oscarech, a ačkoli se zdálo, že bude v květnu pořádat párty pro odhalení pohlaví, veřejně tuto informaci zatím neprozradila.

Datum narození dítěte však bude velmi blízko narozeninám tatínka, Cole Tucker je totiž slaví 3. července. Pár se zasnoubil po dvou letech randění v roce 2022 a 2. prosince 2023 se vzali v Tulumu v Mexiku.

Podívejte se také na rozhovor s herečkou Terezou Rambou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.