Celebrity

11. března 2024 08:00

Eliška Reiglová

Vanessa Hudgens je těhotná. Hvězda Muzikálu ze střední ukázala bříško na Oscarech

Americká herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens (35), ač si žádné ocenění sama neodnesla a nebyla na něj ani nominována, ovládla letošní předávání Oscarů. Na červeném koberci se pochlubila těhotenským bříškem. Že se stane maminkou, se jí celé měsíce dařilo tajit. Na večírku Vanity Fair pak svou postavu ještě nechala vyniknout v průhledných šatech.

Před 18 lety se Vanessa Hudgens proslavila díky filmu Muzikál ze střední, kde hrála pěvecky nadanou studentku Gabriellu Montez. Pár tehdy tvořila s hereckým kolegou Zacem Efronem, pro teenagery společně představovali tak ikonickou dvojici jako pro dospělé Brangelina (Brad Pitt a Angelina Jolie). Od té doby už ale uplynulo mnoho času.

V prosinci loňského roku se herečka provdala za o 8 let mladšího baseballového hráče Colea Tuckera. S ním se dala dohromady v roce 2020, kdy se seznámili při online meditaci, a loni v únoru pár oznámil zásnuby. Svatba proběhla v romantickém Tulumu v Mexiku a hvězdní hosté pochopitelně nechyběli.

Čtěte také: Oscaři 2024: Konečné výsledky z filmové noci. Sošky mají Godzilla, Ukrajina i hvězda Iron Mana

„Bylo pro mě důležité, abychom si napsali vlastní sliby. Doporučila bych to všem. Je to ta nejkrásnější věc na světě, ukázat zranitelnost a své pocity před lidmi, které máte rádi, a před kterými si dokazujete lásku,“ prozradila Hudgens v rozhovoru pro magazín Vogue.

Utajované těhotenství

V minulosti musela Vanessa Hudgens už mnohokrát odrážet spekulace týkající se právě toho, zda je či není v očekávání. Tvrdila, že každá žena má dny, kdy je zkrátka a jednoduše trochu nafouknutá a často zmiňovala, že diskutovat nad těhotenstvím cizích lidí je necitlivé, protože nikdo nemůže vědět, s jakými problémy se daný člověk potýká.

Nyní se rozhodla vše oznámit napřímo, a to během jednoho z nejsledovanějších galavečerů. Na červený koberec u příležitosti předávání cen Oscar přišla v černých obepnutých šatech, které těhotenské bříško zdůraznily. Na večírku Vanity Fair pak bříško ukázala o něco víc, a to v šatech z černé průhledné látky. A bylo vidět, že jí těhotenství velmi sluší.

Kromě Oscarů o víkendu proběhlo i finále Miss World, tou se stala Češka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.