Celebrity

4. června 2024 18:45

Tomáš Durčák

Kateřina Sokolová porodila. S o 23 let starším partnerem dali dceři hebrejské jméno

Kateřina Sokolová se v pondělí 3. června stala maminkou. V pražském Ústavu pro péči o matku a dítě porodila zdravou holčičku, jejímž otcem je zámožný podnikatel Martin Wichterle. Modelka se na sociálních sítích pochlubila nejen snímkem a jménem dcery, ale prozradila i její porodní hmotnost.

Sympatická Katka Sokolová, která se v roce 2007 stala Miss České republiky, na začátku roku veřejně prozradila, že je těhotná. Dítě čekala se svým partnerem a miliardářem Martinem Wichterlem, nositelem příjmení celosvětově proslaveného rodu. Pětatřicetiletá modelka si roli matky vyzkouší vůbec poprvé, její o 23 let starší partner už je ale zkušeným tatínkem malých princezen, jelikož z předešlého manželství už má tři dcery.

Kateřina v úterý 4. června na svých sociálních sítích prozradila, že o den dříve v Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí porodila zdravou holčičku. Ta dostala od rodičů prastaré hebrejské jméno Sára a pyšná maminka se rovněž pochlubila, že holčička měla 3,06 kilogramu. „Vítej na světě, lásko naše. Nic není víc,“ napsala štěstím zářící novopečená maminka.

Radost ze své v pořadí už čtvrté dcery má i tatínek, zámožný český průmyslník Martin Wichterle, dědic příjmení, jež je neoddělitelně spjato s jeho dědečkem Otto Wichterlem a vynálezem kontaktních čoček.

Mohlo by vás zajímat: Shopaholic Nicol má trauma po třídenním porodu. Kritizuje sestru, která jí měla pomáhat

Osmapadesátiletý partner Sokolové za sebou nemá lehké období. Jeho byznys, točící se okolo průmyslu, výroby převodovek či sklářství, který zahrnoval i podnik v Rusku, negativně ovlivnila invaze na Ukrajinu a v roce 2023 se musel navždy rozloučit se svou babičkou Lindou, jež se dožila požehnaných 106 let. Nyní mu však radost bude dělat další malá dcerka.

Kateřině Sokolové ihned začaly chodit vzkazy a blahopřání k úspěšnému založení rodiny. Nechyběly mezi nimi ani komentáře od známých osobností. „Moc blahopřeju,“ napsala kolegyni Taťána Kuchařová. „Katko, ze srdce gratuluju a přeju hodně zdraví,“ poslala moderátorka Gabriela Lašková, která je nyní rovněž v očekávání. „Strašně krásné jméno. Obrovská gratulace, Kači,“ připsala ke snímku Zorka Hejdová.

Kateřina Sokolová s maminkou promluvily o svém vztahu i tom, proč Katka už ve 14 letech vylétla z rodinného hnízda:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.