Veronika Arichteva o trápení s kily po porodu: Nemohla jsem se na sebe dívat, přiznala

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti

Veronika Arichteva je maminkou tříletého syna Luky, který jí dělá neskutečnou radost. O něco menší radost už má ale z kilogramů, které nabrala během těhotenství. Od porodu má totiž problémy s hmotností, která jí kolísá a nedaří se jí shodit všechna nabraná kila. Jak to má herečka s cvičením a co ji nejvíc trápí?

Osmatřicetiletá Veronika Arichteva patří mezi nejatraktivnější české herečky. I ji však potrápila její hmotnost. Aktuálně vypadá skvěle, ale jak sama přiznala, stojí za tím dřina a cvičení. Od ledna se snaží pravidelně hýbat a její snaha přinesla vytoužené ovoce v podobě hubnutí. Jako maminka se ale také nezastaví, protože syn Luka, kterého má s manželem Biserem Arichtevem, dá pořádně zabrat. Herečka se už dříve svěřila s tím, že občas bojuje se záchvaty agresivity.

Největší motivací ke cvičení byly pro Veroniku nabrané kilogramy během těhotenství. Jak sama přiznala, největší problémy přišly po porodu, kdy ručička váhy začala kolísat, a ne všechna kila navíc se Veronice podařila shodit. „Já jsem přibrala 22 kilogramů. Ještě nějakých 8 mám pořád nahoře. Nebudu říkat, že mě to netrápí, ale zase si říkám, že to není něco, s čím by se nedalo žít. Někde jsem schytala i hejt, že bych se sebou měla začít něco dělat, ale naštěstí tohle neřeším,“ uvedla Arichteva v rozhovoru pro eXtra.cz.

Já sladké potřebuji. Nevím, jestli to je tou únavou, nebo že člověk potřebuje něco na nervy, ale teď to mám fakt ráda... bonbony, čokoládu, všechno

Hvězda seriálů Slunečná či Temný kraj přiznala, že byla doba, kdy pohled do zrcadla příliš nedávala. „Já jsem se na sebe už nemohla dívat po tom porodu,“ přiznala Veronika. Situace s hmotností jí ale namotivovala a ona se rozhodla pro změnu. „Začala jsem poctivě cvičit, docela mě to i bavilo. Myslím si, že to bylo i vidět. Pak jsem ale skončila v nemocnici se slepákem, ale mám v plánu se do toho pustit znovu,“ dodala herečka s tím, že se hodlá vrátit opět ke svému režimu.

Čtěte také: Veronika Arichteva popsala výchovu syna. Uhodila ho jen jednou, na zadečku zůstal otisk

Největším prohřeškem jsou u ní prý sladkosti a chutě. „Mám ráda sladké. Myslím si, že než jsem byla maminka, tolik jsem ho nevyhledávala, ale teď ano. Nevím, jestli to je tou únavou, nebo že člověk potřebuje něco na nervy, ale teď to mám fakt ráda... bonbony, čokoládu, všechno,“ prohlásila se smíchem Veronika. Cukrů se ale vzdávat nehodlá a z jídelníčku ho nemá v plánu vyškrtnout. „Představit bych si to sice dokázala, ale to je asi tak jediné, co by se stalo. Já sladké potřebuji. Říkám si i proč,“ uzavřela Arichteva.

Veronika Arichteva promluvila o svém dětství:

Sdílejte článek
Štítky těhotenství cvičení celebrity Veronika Arichteva váha matěřství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.