Celebrity

11. února 2024 15:21

Vanesa Havlíková

Veronika Arichteva popsala výchovu syna. Uhodila ho jen jednou, na zadečku zůstal otisk

Veronika Arichteva promluvila o agresi svého syna

Herečka Veronika Arichteva (37) se jako matka našla v respektující výchově. Je to již více než rok, kdy se svěřila s tím, že její syn Luka (3) trpí záchvaty agresivity. Nyní prozradila, že ho za celou tu dobu uhodila pouze jednou, ale stále si to vyčítá.

V manželství s režisérem Biserem Arichtevem (47) je právě Veronika ta, která je ve vztahu více temperamentní. Stejnou povahu zřejmě zdědil i jejich syn Luka, jenž často trpí záchvaty agrese, které se však v poslední době zlepšily.

Čtěte také: Veronika Arichteva inspiruje další maminky. Synovu agresivitu řeší respektem

Arichteva lituje, že syna uhodila

Přestože herečka záchvaty svého syna před časem příliš nezvládala, nyní na to již nahlíží jinak. V rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, že z ní je respektující matka a na výchovu syna nahlíží jinak.

„Mému synovi jsou teprve tři roky, ale za tu dobu jsem zažila už dost vypjatých situací. Vždycky mi stříkaly nervy, ale kromě jedinkrát, kdy jsem syna uhodila pyžamem a na zadečku mu zůstaly obtisky, tak od té doby jsem to neudělala,“ svěřila se Arichteva s tím, že si je jistá, že už jí ruka nikdy neujede.

Přečtěte si: Definitivní konec spolupráce 3v1. Nehledejte senzaci, říkají Leitgeb, Pártlová a Arichteva

Výchovu tak herečka zcela přehodnotila a fyzické tresty u dětí rozhodně nepodporuje. „Ten pohled toho mého malého dítěte, kdy já jsem pro něho ta maminka, to bezpečí a všechno, které mu jako způsobilo bolest, byl naprosto strašný a dodnes ho mám před obličejem,“ dodala upřímně.

Ve chvíli, kdy se Luka vzteká, nereaguje na to stejným způsobem. „Už neříkáme, že něco nesmí a nehodnotíme v tu chvíli, co se stane. Nejdřív uznáme jeho emoci, proč to asi udělal, a až se uklidní (i my), tak mu vysvětlujeme, že se nám to nelíbí, že to není OK, a ukazujeme, jak to zvládnout jinak,“ vysvětlila herečka na sociálních sítích.

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.