Celebrity

21. prosince 2023 06:00

Karolína Oehmová

Arichteva o vývoji agrese u syna. Sama mám mnohdy problém ovládat emoce, říká

Veronika Arichteva promluvila o agresi svého syna

Herečka Veronika Arichteva už v minulosti řešila agresi u svého syna Luky (3). Vypadá to, že vše je na dobré cestě. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradila, jak se s tímto problémem vypořádala a jestli syn bude v kariéře následovat své rodiče.

Je to asi rok a půl, co se Veronika Arichteva svěřila svým fanouškům na sociálních sítích, že její tříletý syn Luka je takový malý agresor. Nyní prozradila, že se tento stav lepší. „Samozřejmě to asi spočívá ve věku a vyzrálosti, a že s ním opravdu pracujeme, tak jak si myslím, že by se mělo,“ říká Veronika s tím, že dlouho zvažovala, jestli tento problém na sociálních sítích zveřejňovat. Přeci jenom nemluví o sobě, ale o svém synovi, který si nemůže říct, jestli chce, aby takové detaily zveřejnila. „Pak jsem si ale uvědomila, že hodně rodičům to pomohlo, jelikož řeší stejný problém.“

I já mám problém ovládat své emoce, nemůžu to chtít od dítěte

Agrese syna ji ovšem ovlivňovala i v běžném denním režimu. „My jsme fakt měli období, kdy jsem s ním ani nechtěla chodit na hřiště, protože jsem se té situace bála. A to se ani nemuselo nic stát,“ přiznává Veronika, kterou toto období vyučilo. Má to nastavené tak, že je to prostě dítě, který nemá ještě vyvinutý mozek a neumí ovládat své emoce. „I já mám problém ve svých 37 letech ovládat mnohdy své emoce, tak abych fakt někoho neposlala do pr*ele a nemůžu to přeci chtít od dvouletého dítěte,“ říká s nadsázkou herečka, kterou můžete vidět v pátek 22. prosince na Primě ve vánočním speciálu show Máme rádi Česko společně s Nikol Leitbeg a Martinou Pártlovou, se kterými tvořila zábavné trio 3v1. Soupeřit budou proti svým partnerům.

Luka zřejmě půjde v šlépějích svých rodičů

Veronika přiznala, že je ráda, že si podle všeho jednou bude Luka umět prosadit svou a ozve se, když se mu nebude něco líbit. Nynější agresi však bere jen jako součást vývoje dítěte. Nebát se prosadit zřejmě zdědil po svých rodičích. Biser Arichtev je úspěšný režisér a Veronika neméně známá herečka. Půjde Luka v jejich šlépějích? „Trošku se obávám, že jo. Myslím si ale, že každé dítě je v tomto věku malý komediant. Jsem ráda, že má humor a doufám, že ho po nás zdědil,“ říká herečka s tím, že určitě nebude synovi bránit v jeho profesních snech. Pokud bude šťastný v tom co dělá, tak bude ráda.

Konečně v novém domě

Veronika a Biser koupili starý dům, který společnými silami dva roky rekonstruovali a nedávno se do něj přestěhovali. Její přání z doby natáčení této reportáže se tak konečně naplnilo. „Do Vánoc tam určitě budeme,“ říká rozhodně Veronika v úvodním videu. Avšak stejnou větu si říkala i minulý rok. „Doufám, že náš syn tam bude šťastný,“ pronáší herečka na závěr. My každopádně přejeme, ať se celé rodince dobře bydlí a jsou v novém domově všichni šťastní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.