Veronika Arichteva ukázala nádherné bydlení. Starý dům přetvořila v unikátní domov

Herečka Veronika Arichteva si před dvěma lety koupila s manželem Biserem starší dům. Postupně ho ale přetvořili v nádherné a vkusně zařízené bydlení. Každá místnost je plná stylových detailů a jedinečného designu se zachováním původních prvků. I když nutno říct, že ne vždy to byla procházka růžovou zahradou. A jak se jim rekonstrukce povedla? Posuďte sami.

Když si Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem Arichtevem (46) kupovali 150 let starý dům, zřejmě tušili, že rekonstrukce bude náročná. Nyní ale sklízejí plody své usilovné práce a nutno říct, že se jim bydlení skutečně povedlo. Po dvou letech od koupě už jsou s přestavbou konečně hotoví a radost je tedy na místě. „Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1870 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali. Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru," popsala Veronika na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Arichteva zvedla sebevědomí všem ženám. Ukázala své břicho bez retuše

Pro manžele to byla láska na první pohled, i když herečka přiznala, že na moment skutečně uvažovali, že by bylo jednodušší starou stavbu zbourat a postavit místo toho nový dům. Stavební práce, které započaly v roce 2021, daly pochopitelně zabrat, ale teď už je jejich vysněný domov konečně kompletně hotov. „Nevěřím. Jeden pokoj hotový. To je teda jiná podlaha (ta původní, co jsem chtěla i dole, ale pak mi to nedalo, a tak máme dva druhy a délky). A hele, položená takhle. A je klid. Všichni spokojený. Hlavně my teda, když si tu budeme bydlet,“ napsala herečka na Instagramu.

Čtěte také: Jak zvládnout vztek u dítěte? Inspirujte se u Veroniky Arichtevy

Prostor pro syna je promyšlený do budoucna

Jeden z dětských pokojíčků ale tak úplně nepřipomíná teď dětský. Biser Arichtev má z předchozího vztahu ještě dospívajícího syna Theodosia, pro kterého se manželé rozhodli vytvořit pokoj s atmosférou gentlemana. „Cimra pro puberťáka, který rád hraje na kytaru, fotí, hnípe a strká obaly od jídla pod postel. To spací pódium miluju už teď. V tomhle neuchopitelným věku ale nebude furt. Dávám mu tak dva roky. Pak to bude místo pro kluka, co si přivede holku a jednou svoji rodinu (myšleno na víkend). A tak jsme mu ten pokoj tak udělali. Prostorný, jednoduchý, pánský,“ uvedla Veronika, která je maminkou tříletého syna Luky.

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Veronika Arichteva Biser Arichtev bydlení inspirace design domov

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.