Celebrity

20. prosince 2023 12:54

Zuzana Schneidewind

Vánoce v kuchyni Nikol a Petra Leitgeb: Maminka dělá atmosféru a nenápadně si přihne

Vánoční speciál Máme rádi Česko sledujte 22. 12. ve 20.15 na Primě

Sváteční speciál oblíbené zábavné show spojil rozpadlé komické trio 3v1. Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová si zasoutěžily proti svým životním partnerům. V uvolněné atmosféře pak všichni účinkující poodhalili i leccos ze svého soukromí. Ladění vánoční atmosféry v kuchyni Letgebových patří k nejvtipnějším.

Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová, které tvořily uskupení 3v1, přemluvily své životní partnery k účasti v populární televizní soutěži ve znalostech slavných osobností o Česku. Hned v úvodu natáčení se všichni soutěžící shodli, že výsledek klání ovlivní vánoční atmosféru v jejich domovech.

„Já myslím, že jsou rádi, že vypadli z domovů a odpočinou si od dětí. Takže od nich očekáváme, že nás nechají vyhrát,“ naznačila Veronika Arichteva soupeřům, jaká jsou očekávání jejich žen. „Když vyhrajeme, budou naše Vánoce vypadat blbě,“ zhodnotil věcně Josef Vařeka. „Upřímně, my se tak trošku bojíme vyhrát,“ dal mu za pravdu i režisér Biser Arichtev, jehož žena Veronika Arichteva před časem popsala peprné chvilky nejen před kamerou.

Produkce se snažila udělat maximum pro to, aby jejich Vánoce byly pohodové, a tak pány postavila do týmu smolaře Vojty Kotka. „To jste u mě v týmu správně,“ rozplynul jejich obavy kapitán bílého týmu Vojta Kotek. Ženy taktiku svých mužů ocenily. „Jsou chytří, ví, co je čeká. Respektive, co je nečeká celé Vánoce,“ potvrdila správnost jejich úvah Nikol Leitgeb.

Tento přístup se paradoxně nelíbil Jakubovi Prachařovi, který vedl tým dívek. Za normálních okolností by nic jiného než výhru nepřipustil. Tentokrát by ale pro něj případné vítězství mělo negativní dopad v osobním životě. „Já nevím, proč jsme si sem pozvali takovou submisivní skupinu. Už jsem se začal doma chovat jako hrdina a teď zase budu muset dělat tohle, protože ono je to takový roztomilejší,“ zděsil se kapitán dívčího týmu poraženeckého přístupu mužské větve soutěžících.

Pánové svým slibům ale nedostáli nadlouho, jak uvidíte ve vánočním speciálu show Máme rádi Česko v pátek 22. prosince ve 20:15 na Primě. I když jeho natáčení připadlo na jeden z nejteplejších letních dní tohoto roku, atmosféra ve studiu byla ryze vánoční. Vánoční výzdoba, nejznámější vánoční hity v novém aranžmá Maxibandu Jana Maxiána a naplno spuštěná klimatizace přivodily pocit, že zima a Ježíšek jsou skutečně za dveřmi. Účinkující dokonce začali přemýšlet o svých vánočních zvycích.

Vánoční tradice u Nikol a Petra Leitgeb voní rumem

V rodině Leitgeb během roku v kuchyni vládne Petr a Nikol do těchto prostor údajně moc nepouští. Jenom o Vánocích se vše změní. „Já zásadně nepeču,“ přiznal Petr Leitgeb při natáčení vánočního dílu show Máme rádi Česko.

Přečtěte si také, jak oslaví Vánoce 2023 Vojta Kotek s manželkou a se synem Hubertem I. Šman Kotkem?

„On na to peče. Já peču. O Vánocích si od Petra půjčuju kuchyň a chci si to užít. Peču rumové koule, ty mám hodně ráda, protože mě to dostává do vánoční nálady, rumové pusinky, rumové jazýčky, rumové perníčky... A pak má Petr ještě jednu velkou rumovou kouli,“ dodala tajemně Nikol. „A není jednodušší tu lahev rumu prostě vycvaknout a nes*at se s tím pečením?“ zeptal se věcně Jakub Prachař. „To je takový blbý před těma dětma, víš? Takhle maminka dělá atmosféru a nenápadně si přihne,“ vysvětlila Nikol.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.