Celebrity

25. října 2023 15:45

Eliška Reiglová

Umělá inteligence popsala známé herce. Kotek je podle ní fiktivní postava

Umělá inteligence popsala kapitány – Máme rádi Česko

Umělá inteligence je v dnešní době aktuálním tématem. Mnoho lidí se obává, že by je mohla jednoho dne nahradit. Umí také odpovídat i na ty nejzáludnější otázky. Proto jí Libor Bouček pár takových položil a dozvěděl se o svých kolezích to, co by mu pravděpodobně sami neřekli.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek (kterého můžete vidět v pokračování komediálního krimiseriálu Einstein coby Filipa Koeniga, prapravnuka Einsteina ve středu večer na Primě) a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Jak je ale pravidelným divákům známo, kapitánovi červeného týmu se to daří častěji. A umělá inteligence ví, proč tomu tak je.

„Já teda jsem se ptal umělý inteligence, protože jsem se na to chtěl připravit, tak jsem se zeptal v podstatě na to, proč třeba má Kotek smůlu. A ona řekla, že nesmíme zapomenout na to, že Kotek je fiktivní postava. A jeden z hlavních důvodů smůly Vojtěcha Kotka je nedostatek štěstí. Což mě trochu zarazilo, ale je to pravda,“ zasmál se Libor Bouček.

Odstíny charakteru

„Pak jsem se teda zeptal ještě na další věc, proč vyhrává Prachař. Tady bych řekl, že byla přesnější. ‚Prachař je známý svou schopností vyjádřit různé emoce a odstíny charakteru. Má silnou přítomnost na jevišti i před kamerou a dokáže diváky vtáhnout do příběhu.‘ Tak já nevím…“ řekl moderátor, jak si AI představuje Jakuba Prachaře.

Přítomní hosté včetně kapitánů se popadali smíchy za břicho a Jakub Prachař si do sebe samotného nezapomněl ještě trochu rýpnout. „To je jediná entita, která si tohle o mně myslí,“ vysmál se sám sobě kapitán červeného týmu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.