Vánoce

17. prosince 2023 08:30

Zuzana Schneidewind

Prozradili na kameru. Manželé Kotkovi sázejí na úsporné Vánoce, u Prachařů se bičují

Úsporné Vánoce Vojty Kotka - Máme rádi Česko

Po roce jsou tu opět Vánoce a s nimi i vánoční speciál oblíbené show, k níž neodmyslitelně patří trojice Bouček, Prachař a Kotek. Než se strhne vědomostní bitva zaměřená na českou sváteční klasiku a tradice, stihnou na sebe pánové prozradit možná více, než chtěli. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vojtěch Kotek ani Jakub Prachař soukromé plány na prožití svátečních dní veřejně obvykle nešíří, Libor Bouček o nich ale coby moderátor oblíbené show ví vše a nic si nenechá jen pro sebe.

„Letos to bude v takovém lehce německém hávu,“ rozpovídá se na úvod speciálu populárního pořadu a naráží přitom na outfit kolegy Kotka, sestávající z kostkovaných kalhot s kšandami a bílé košile s motýlkem ladícím k nohavicím. „Přijde Weihnachtsmann, bude se jíst štola a pravděpodobně bude celá rodina slavit v Magdeburgu,“ líčí dál Bouček s humorem sobě vlastním v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek 22. prosince večer na Primě. Proti sobě se postaví komediální trojice
3v1, tedy Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová a jejich životní partneři Biser Arichtev, Petr Leitgeb a Josef Vařeka.

Trik s hračkami podle Vojty Kotka

Řeč se v průběhu večera stočí také k dárkům. „Protože máme ročního syna a ten z Vánoc ještě nic nemá, nebudeme si úplně dělat škodu,“ vysvětlí táta Kotek a neopomene zmínit promyšlené řešení.

„Protože děti nemají ještě moc dobrou paměť, tak jsme schovali před měsícem některý jeho hračky a já je teď balím do papírů,“ žertuje dál o přístupu k samotné nadílce a předvádí, jak s manželkou sehrají pod stromečkem se synkem divadlo plné údivů a překvapení. „Líbí se mi tento velice ekonomický přístup. Budu ho praktikovat též,“ pokračuje v humorně pojatém vhledu do rodin kapitánů Libor Bouček.

Čtěte také: Vánoční svetry jsou u celebrit v kurzu. Inspirujte se Evou Decastelo či Vojtou Kotkem

Štědrovečerní sebemrskačství u Prachařů

V rodině Jakuba Prachaře „dvacátého čtvrtého ráno bičujeme mámu, potom je takový jemný přiťuknutí na kříž, abychom si připomněli, že budou Velikonoce, jenom tak na skobičku, nic velkýho. No a pak si vyprávíme židovský vtipy,“ odkryl ještě ze soukromí Jakub Prachař a upřesnil, že sám se na Štědrý den poctivě bičuje důtkami.

Více k vánočnímu program na Primě: Svátky ovládnou oblíbené pohádky, show i filmové premiéry


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.