Celebrity

20. května 2024 16:35

Kisa Císařová

Veronika Arichteva: Bisi mi ráno potvrdil, že jsem stará. Dámskou oslavu teprve chystám

Veronika Arichteva promluvila o svém dětství

Je to přesně osmatřicet let, co se narodila herečka Veronika Arichteva. Webu Prima Ženy se svěřila, že letošní narozeniny nijak divoké nebudou. Maminka syna Luky (3) podle svých slov pařila v uplynulých letech celkem dostatečně. Zatímco narozeninový den bude spíše klidný, o něco větší divočina může přece jen přijít na plánované dámské jízdě. Budou na ní všechny holky z tria 3v1?

„Narozeniny oslavíme s rodinou. Dáme si večeři i s Lukýnkem. Bavili jsme se, že si jídlo objednáme, což si myslím, že tak nakonec i dopadne,“ prozradila webu Prima Ženy Veronika Arichteva. Jelikož jsme herečce přáli po ránu jako jedni z prvních, dostali jsme také ideální příležitost zeptat se, jak vypadal začátek jejího narozeninového dne. „Po probuzení jsem řekla svému muži, že jsem stará. Na to on odpověděl, že ano, ale že mě miluje i tak,“ poodhalila Veronika svérázný humor svého manžela, stejně jako to, že je známý režisér i po letech vztahu do své ženy stále zamilovaný.

Čtěte také: Veronika Arichteva se pochlubila bydlením. Čas rodině krátí tajné průchody

Pivoňky a tulipány, prosím

Na otázku, jestli je nějaký dárek, který by si Veronika přála k narozeninám dostat, má herečka jasnou odpověď. „My jsme si nadělili dům, takže ten si budeme dávat ještě další roky,“ pronesla s humorem sobě vlastním Veronika a dovysvětlila, že nejraději dostává zážitky, které jsou pro ni cennější než hmotné dárky. Nejsladší narozeninovou pusu pak influencerka očekává od syna Luky. Jelikož ráno, než vyrazili do školky, se o maminčiných narozeninách doma nebavili, předpokládá, že jí Luka popřeje odpoledne po návratu domů. Na dotaz, zda si myslí, že Lukův tatínek pro malého gratulanta obstará pugét, milovnice pivoněk a tulipánů zareagovala se smíchem: „To pevně doufám.“

Dřív pařmenka, dnes klidná maminka

V současných dnech je Veronika nejraději doma se svými kluky, mezi které kromě svého muže Bisera (47) a společného syna Luky počítá i syna z manželova předchozího manželství Tea. I tak ale čerstvá osmatřicítka nezapomíná na doby, kdy coby svobodné děvče ráda navštěvovala podniky, kde si o skleničku něčeho ostřejšího člověk může říct i nad ránem. Na mejdany Veronika sice nevyráží nijak často, jedna dámská jízda ji ale přece jen v dohledné době čeká. „Příští víkend vyrazíme s holkami. Martina Pártlová (44) má narozeniny příští týden, takže to spojíme v jednu společnou oslavu,“ svěřila se webu Prima Ženy Veronika.

Nikol? Netuším...

Na to, zda se párty zúčastní i s Nikol Leitgeb (37), se kterou dlouhé roky společně tvořily trio 3v1, ale nedala Veronika jednoznačnou odpověď. „Jestli tam bude Nikol, netuším. Ještě jsme se vůbec nebavily, kdo vlastně půjde. Myslím, že tam bude kamarádka Dianka, nejspíš i Danča Písařovicová,“ zahrála Veronika odpověď na otázku po Nikol do autu. „Nebo možná půjdeme jen samy s Marťou. Marťa je docela plánovač a romantik. Tak si to naplánujeme vzájemně. Nejdřív bychom zašly na večeři do restaurace a zakončily to v baru v centru Prahy. Největší dárek a překvapení pro nás ale bude, pokud budou naše děti zdravé a my budeme moct vůbec někam vyrazit,“ pojmenovala realitu všech matek malých dětí Veronika. My v redakci přejeme hodně zdraví nejen jí, ale i Lukovi, aby herečka mohla vyrazit další rok života patřičně oslavit.

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.