Barbora Strýcová se ukázala tři dny po porodu. Vypadáte skvěle, píší fanoušci

Barbora Strýcová o ženství a inspiraci

Tenistka Barbora Strýcová se pouhé tři dny po porodu své dcery Josefínky ukázala na sociálních sítích a fanoušci jsou u vytržení. Je naprosto ve skvělé formě.

Barbora Strýcová je už dvojnásobnou maminkou. V roce 2021 přivedla na svět syna Vincenta a před deseti dny se jí narodila dcera Josefínka. Česká tenistka je zasnoubená s Petrem Matějčkem a na svůj novopečený uzlíček štěstí je náležitě pyšná. Na svém účtu na Instagramu pravidelně sdílí momenty ze svého života spolu se svými fanoušky.

Mohlo by vás zajímat: Cesta tenistky Barbory Strýcové. Řešila nevěru, nyní chce být mámou na plný úvazek

Před pár dny se pochlubila fotkou z výtahu, kterou vyfotila pouhé tři dny po porodu. Na první pohled je na ní vidět, že těhotenské bříško téměř zmizelo a Barbora se vrací zpět do formy. „Trošku zmuchlaná. Životní styl mámy,“ napsala do popisku.

Fanoušci byli u vytržení

Netrvalo dlouho a lidé Strýcovou okamžitě začali zahrnovat komplimenty. Jeden přistál dokonce od slovenské kolegyně. „Tři dny po porodu vypadáš jako já po sedmi měsících hubnutí,“ pochválila ji tenistka Dominika Cibulková, která prošla velkou hubnoucí proměnou. V únoru letošního roku shodila už deset kilogramů, které nabrala během těhotenství s dcerou Ninou. S manželem Michalem Navarou mají ještě staršího syna Jakuba. „Prosím tebe, neblázni. Jedeš bomby,“ odepsala jí Barbora.

„Já už chci být taky takhle zmuchlaná. Za čtrnáct dní mě to čeká také. Ať vám děti krásně rostou,“ napsala pod fotku Strýcové další fanynka. „Neporodila jste teď snad náhodou? Vypadáte skvěle,“ nešetřila slovy chvály další žena. Bývalá světová jednička ve čtyřhře Strýcová ukončila kariéru kvůli těhotenství v roce 2021. Pak se sice vrátila na krátkodobé turné, k tenisu už se ale na profesionální úrovni vracet nehodlá.

Na začátku letošního roku přivedla na svět druhého potomka také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky děti mateřství Barbora Strýcová tenistka těhotenství Dominika Cibulková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.