Celebrity

15. května 2024 12:31

redakce Prima Ženy

Shopaholic Nicol má trauma po třídenním porodu. Kritizuje sestru, která jí měla pomáhat

Influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol (34), se s partnerem Adamem již více než dva měsíce radují z prvního společného potomka. Novopečená maminka si prožila velmi těžký porod, s nímž má dodnes problém se vypořádat. Na sociálních sítích nyní ukázala tělo a odhalila trauma po porodu.

„Narodil se nám v neděli po náročném třídenním porodu a já konečně dnes můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká. Poslední týdny byly ty nejtěžší v mém životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,“ uvedla v půlce března Nikola Čechová na svém Instagramu.

Čtěte také: Shopaholic Nicol rodila tři dny, bez partnera by to nezvládla. Syn dostal germánské jméno

Největší oporou jí během celého těhotenství a porodu byl její partner. „Jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ dodala tehdy influencerka otevřeně.

Kritika zdravotní sestry z oddělení šestinedělí

Více než dva měsíce po porodu dala influencerka svým fanouškům možnost, aby se jí zeptali na otázky, které je nejvíce zajímají. Nebylo příliš překvapivé, že vůbec nejvíce sledující zajímal právě nedávný porod. Otázka, která se často opakovala, byla na to, jak se novopečená maminka aktuálně cítí.

„Fyzicky jsem po porodu už plně ok. Šlo to u mě velice rychle, protože jsem rodila přirozeně a neměla vlastně žádné poranění, což nikdo na sále moc nechápal. Každopádně moje fyzička je stále hodně špatná a určitě nejsem ve formě,“ odpověděla otevřeně a přiložila fotografie svého těla. Dva měsíce po porodu vypadá opravdu dobře.

Přečtěte si: Paris Hilton poprvé ukázala dceru. Nemá s ní vztah a neumí ji chovat, míní lidé

Přestože po fyzické stránce vypadá skvěle, po té psychické už to tak dobré není. „Stále je těžké o celém porodu a pobytu v nemocnici mluvit i s blízkými, natož veřejně,“ objasnila s tím, že podcast o porodu od ní fanoušci čekat nemají. „Nešlo udělat nic jinak z mojí strany, nemohla jsem to ovlivnit,“ dodala s tím, že by pro maminky v očekávání stejně radu neměla. Největší problém, dle toho, co influencerka naznačila, byl s porodnicí, konkrétně s lidmi, se kterými se setkala. Syna Huga rodila v Podolí.

„Je to o lidech, protože tu sestru, co jsem pak zažila na šestinedělí v Podolí, bych nikomu nepřála. Ale naopak jsem tam měla naprosto skvělou doktorku i sestry na JIP,“ objasnila. „Nechci ale ukojit ničí zvědavost a zároveň nechci strašit holky, co budou rodit, svojí zkušeností,“ dodala Nikola Čechová na závěr.

Začátkem roku porodila syna také moderátorka Eva Hecko Perkausová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.