Herečka Veronika Žilková si oficiálně změnila jméno. Jedna životní etapa uzavřena

Herečka Veronika Žilková (62) vedla dlouhý rozvodový boj s Martinem Stropnickým (67), během kterého ho označila například za lháře nebo vyzradila, kolik činí jeho plat. Divoké období se postupně uklidnilo, když se herečka seznámila s novým přítelem Josefem Holomáčem. Teď za životní etapou udělala pomyslnou tečku oficiální změnou jména.

Veronika Žilková se vrátila k dívčímu příjmení. Přestože jsme ji celou dobu znali jako Žilkovou, po svatbě se Stropnickým v roce 2008 přijala jeho příjmení. Manželství se rozpadlo v roce 2022, kdy politik poslal herečce e-mail se slovy o rozchodu. „Dostala jsem mail, že mě už nemiluje, a jeho případný nový vztah je jen důsledek a že se omlouvá,“ sdělila tehdy Žilková pro Blesk.cz.

Pro Veroniku Žilkovou byl rozchod o to větší ránou, že v něm měl prsty někdo třetí. Martin Stropnický měl totiž poměr s o 30 let mladší podřízenou z ambasády. „Když mi pak konečně řekl, že si našel tu o nějakých třicet let mladší přítelkyni, tak jako důvod uvedl, že by si chtěl ještě něco užít. Když vás někdo opustí kvůli někomu, kdo je výrazně mladší než jeho syn, tak vlastně musíte utrpět ponížení, to tak je. Když dáte do šrotu staré auto, tak je to tomu autu prostě líto,“ zhodnotila Žilková nečekaný rozchod.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žilková prozradila mzdu Stropnického. Jak vysoké výživné bude platit Kordule?

Rozvod na svátek zemřelých, změna jména na svatého Vojtěcha

Rozvod byl oficiálně zakončen v listopadu, kdy Žilková na sociálních sítích reagovala: „Dnes je svátek zemřelých, tak co kdybych řekla smuteční řeč k zemřelému manželství? Že jednou zemřeme všichni a exmanžel by mohl mít na hrobě nápis: Zde leží muž, který čtyřikrát zradil své ženy a jejich děti.“

Možná poslední veřejnou vzpomínkou, kterou bývalému manželství věnuje, bude právě změna jména v dokladech. V úterý na svatého Vojtěcha se Žilková na Instagramu pochlubila fotkou s občanským průkazem, kde už má zpět své dívčí příjmení. „Chvilku to trvalo, ale od dnešního dne jsem 100% Veronika Žilková. Na svatého Vojtěcha, dívčí jméno? Potěcha!“ napsala k fotce a mezi fanoušky se dočkala podpory. Našli se ale i tací, kteří herečku varovali před sdílením soukromí. Kromě data narození, které bývá u známých osobností na internetu k dohledání, je na fotce občanky totiž vidět i část dalších osobních údajů.

Podívejte se také na jednu z nejnovějších seriálových rolí Veroniky Žilkové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.