Celebrity

14. září 2023 16:40

Michaela Vlčková

Jana Nagyová Pulm hrála odmalička. Ztratila jsem dětství, lituje filmová Arabela

Jana Nagyová Pulm v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Jana Nagyová Pulm zazářila v pohádce Arabela. Na jevišti a před kamerou trávila mnoho času už od mala, kvůli čemuž ztratila dětství. Moderátorce Radce Červinkové v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS řekla, že si to vynahrazovala tím, že si více užívala, jak vyrůstají její děti.

Herečka a podnikatelka Jana Nagyová Pulm se do srdcí českých diváků navždy zapsala jako princezna Arabela s kouzelným prstenem. „Když jsme začínali točit Arabelu, bylo mi devatenáct. Dvacáté narozeniny jsem slavila na place s kolegy. Byla jsem pyšná na to, že mohu stát po boku největších českých hereckých hvězd,“ vzpomínala Nagyová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Ztratila dětství

Na jevištních prknech stála už ve velmi nízkém věku. „Hostovala jsem jako dítě na Nové scéně, měla jsem angažmá deset let před tím, než jsem se provdala. V divadle jsem byla deset let,“ připomněla.

Čtěte také: Osudy představitelek nejslavnějších princezen. Co dnes dělá Adélka nebo Bosana?

Před kamerou se ale objevila ještě dříve než v divadle. „Ve filmu jsem začala hrát už ve dvanácti. S mým kolegou Marošem Kramárem jsem hrála několik filmových inscenací,“ pokračovala s tím, že Kramár šel poté studovat herectví do Brna. Ona chtěla také jít studovat herectví buď do Prahy nebo Brna, ale rodiče jí to nedovolili a tak zůstala v Bratislavě, kde vystudovala na konzervatoři operní zpěv a hru na klavír.

Svého rozhodnutí stát se herečkou nelituje, existuje však něco, co ji dodnes mrzí. „Když se na to koukám dnes zpětně, jediné, co mi chybí, že jsem ztratila dětství,“ nastínila. „Čas jsem netrávila venku s kamarády, ale ve škole či na natáčení, pak jsem se učila doma a tak dále,“ zavzpomínala Jana Nagyová Pulm v pořadu Povídej, který můžete sledovat 16. září ve 21:25 na CNN Prima NEWS.

„Dětství je trvale pryč, to už se nedá ničím nahradit. Vyžívala jsem se hodně v tom, jak vyrůstají moje děti. Na to jsem se ale dívala s nadhledem, že všechno, co dělají, jsem já neměla. To se ale nedá vrátit. V mém věku už nemohu dělat věci jako puberťáci,“ řekla s úsměvem.

Nagyová se provdala nedlouho po dvacítce. Její dcera ji ale předehnala. „Já jsem se vdávala jako jednadvacetiletá. Moje dcera se vdala ve dvaceti,“ prozradila dnes už dvojnásobná babička. Herečka a podnikatelka Jana Nagyová Pulm v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou promluvila také o návratu ke kariéře, od které si dala třicetiletou pauzu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.