Celebrity

19. června 2024 13:35

Eliška Reiglová

Hodně jsem se od něj naučila, říká Verešová o vztahu s Jágrem. Usadit se ale nechtěli

Modelka Andrea Verešová (43) a hokejista Jaromír Jágr (52) se v roce 1999 seznámili na tenisovém turnaji. Přeskočila mezi nimi jiskra a rázem se z nich stal jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Leckdo si myslel, že manželství a založení rodiny je na spadnutí, o tom ale ve skutečnosti vůbec nemohla být řeč. Přestože se nakonec rozešli, oba o sobě dodnes navzájem mluví jen v dobrém.

Když se Andrea Verešová a Jaromír Jágr po třech letech vztahu rozcházeli, nemohla být řeč o tom, že by odloučení probíhalo ve zlém. Neshody vedoucí k tomu, že se nakonec vydali každý vlastní cestou, nezastínily to dobré, co spolu prožili. Navzájem o sobě poté neřekli jediného křivého slova a dodnes jsou k sobě přátelští.

Jediné, co od rozchodu modelka s hokejistou nedělají, je, že by se spolu pravidelně scházeli. Poprvé po dlouhých letech se viděli na filmovém festivalu v Karlových Varech v roce 2022, kde se společně vyfotili i se svými milovanými polovičkami. Nyní se setkali znovu, a to na módní události Fashion Night Brno.

Čtěte také: Jágr přehodnotil pohled na život. Příští sezónu má v plánu překonávat rekordy

„Máme mezi sebou hezký vztah a vždycky se rádi vidíme. Pořád o sobě víme, podporujeme se a mám radost, že se mu daří, je úspěšný a spokojený. Ráda ho sleduji, myslím, že si teď hodně užil mistrovství světa, gratuluji České republice, protože je to nádherný úspěch,“ řekla při té příležitosti Andrea Verešová deníku Blesk.

Usadit se nebylo v plánu

Tomuto páru věštilo mnoho lidí slibnou budoucnost, leckdo si myslel, že přijde žádost o ruku, následně svatba a pak i založení rodiny. Pravdou ale je, že veřejnost si od jejich vztahu patrně slibovala mnohem více než oni sami. Byli ještě ve věku, kdy myšlenky na usazení v jejich hlavách zatím mnoho prostoru neměly.

„Byla jsem tehdy mlaďoučká, Jarda byl mladý a byl na vrcholu své kariéry a nebylo na pořadu dne uvažovat o tom, zda se vezmeme. Hodně jsem cestovala, dokončovala jsem vysokou školu a nebylo úplně v plánu se usazovat. Nakonec se naše cesty rozešly, ale bylo to krásné období, mám ho stále ráda, je to skvělý chlap a hodně jsem se od něj naučila,“ prozradila modelka s úsměvem.

Čtěte také: Pittsburgh láká zpět Jaromíra Jágra. Klub NHL nabízí hokejové legendě prestižní pozici

Verešová je od roku 2007 šťastně vdaná a s manželem Danielem Volopichem má dvě děti. Jaromír Jágr od roku 2020 tvoří pár s modelkou Dominikou Branišovou. „Jsem ráda, že nás to oba někam posunulo, protože to byla taková škola života. Oba máme své partnery, všichni se známe, a když se potkáme, rádi si společně popovídáme,“ dodala ex hokejisty.

Podívejte se, jak to Jaromíru Jágrovi s partnerkou na akci Fashion Night Brno slušelo:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.