Celebrity

23. června 2024 12:15

Josef Šťastna

Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil, vzal si modelku

Obránce české reprezentace a hrdina hokejového MS v Praze Michal Kempný (33) se oženil. Za manželku si vzal modelku Nicolu Minárikovou.

Dvojice se snažila svatbu utajit, ale to se povedlo jen z části. Kempný dal na sociální sítě pouze video, jak skupina svátečně oblečených lidí tančí kolem poháru.

Sdílnější ale byla modelka Renata Langmannová, která byla na veselku pozvaná. Ta u sebe na Instagramu sdílela snímky s rozzářenou nevěstou Nicolou. Na svatbu mimo jiné upozornil web Super.cz.

Kempný v rozhovoru pro iDNES.cz přiznal, že modelka ho sbalila přes Instagram.

„Dostal jsem od Nikči pár lajků, projel jsem její fotografie, zalíbila se mi a napsal jsem jí. Bylo to v době, kdy už jsem hrál v Americe. Půl roku jsme si vyměňovali zprávy a volali, než jsme se poprvé viděli osobně,“ popsal začátek vztahu hrdina ze zlatého šampionátu.

Zamilovaní manželé spolu vychovávají syna Adama, který též projevuje zájem o hokej. Rodiče vše ale nechávají na přirozeném vývoji, syna do sportu nutit nechtějí.

Podívejte se, jak hokejisté v Praze slavili zlato:

Sdílejte článek
Štítky Amerika Instagram svatba hokej Michal Kempný Renata Langmannová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 6. 2024

Něco vám dnes na tichu nesedí, Berani. Mluvte dál. Nakonec někdo řekne něco smysluplného. Chytejte se lukrativních nápadů a mějte uši nastražené pro nové příležitosti. Cizí člověk, kterého potkáte na ulici, když jdete na kávu, by se mohl stát vaším novým nejlepším přítelem. Navažte rozhovor s osobou, která stojí vedle vás ve frontě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.