Celebrity

28. května 2024 13:15

Tomáš Durčák

Kdo je Pastrňákova snoubenka Rebecca? Půvabnou Švédku sbalil na své narozeninové party

David Pastrňák se roztančil na Vysoký jalovec

David Pastrňák prožíval v roce 2018 rapidní vzestup hokejové kariéry i slávy. Po štacích v Česku, Švédsku a zámořské nižší soutěži se dokázal konečně prosadit v základní sestavě Bostonu. Rok 2018 byl ale klíčový i pro jeho osobní život. Zamiloval se totiž do švédské krásky Rebeccy, toho času pracující v restauraci.

Rebecca Rohlsson dříve nebyla žádnou celebritou ani supermodelkou. Narodila se ve švédském hlavním městě Stockholmu, kde posléze vystudovala, avšak k žádné velké profesní kariéře se v mládí neupsala. Vystřídala tak několik různých prací, například jako prodavačka v obchodě se spodním prádlem, jako hosteska v nočním klubu a nakonec se jí podařilo ve švédské metropoli najít místo v restauraci Mister French.

Mohlo by vás zajímat: Jakub Voráček s přítelkyní kvůli své lásce zlomili dvě srdce. Nešlo s tím hnout, říká hokejista

A zatímco ona hledala smysluplné živobytí, hrál ve zdejší lize jakýsi český mladíček David Pastrňák, kterého v roce 2014 draftoval tým Boston Bruins. K jejímu velkému štěstí si český hokejista Švédsko zamiloval, a tak se sem pravidelně ze zámoří vracel na dovolenou. Jednu takovou si naplánoval i na květen 2018, kdy se rozhodl ve Stockholmu oslavit 22. narozeniny právě v restauraci, kde Rebecca pracovala.

„Ten moment, kdy jsme jeden druhého viděli úplně poprvé. Ty jsi slavil narozeniny a já jsem pracovala, aniž bych vůbec tušila, že mám svou spřízněnou duši přímo naproti sobě. Uběhly dva roky a já jsem stále do tohohle chlapa úplný blázen,“ napsala Rebecca v roce 2020 ke snímku sebe a Pastrňáka ze zmíněné oslavy. O tom, jak velká láska tehdy mezi těmi dvěma vzplála, svědčí fakt, že už o pár měsíců později půvabná Švédka přiletěla za Davidem do Bostonu, aby tam spolu oslavili Halloween.

Velkou lásku vystřídala velká tragédie

On sice novinářům stále dokola opakoval, že se soustředí pouze na hokej a nic jiného ho nezajímá, avšak realita v jeho nitru byla rozhodně jiná. S Rebeccou z toho byla velká láska a oběma bylo stále více jasné, že už nechtějí, aby je velká louže nadále oddělovala, byť spolu trávili každou volnou chvíli – Pasta za svou vyvolenou mimo jiné pravidelně v létě po sezoně jezdil do Švédska.

Čtěte také: Superbohatý Pastrňák je nohama na zemi. Vyrůstal v chudobě, prožil několik tragédií

Rebecca se však nakonec do Spojených států za českým kanonýrem definitivně přestěhovala s vidinou společné budoucnosti. A ta na sebe nenechala dlouho čekat, když začátkem roku 2021 zjistila, že je těhotná. Oba partneři šťastnou novinu v lednu onoho roku oznámili na sociálních sítích. Posléze prozradili i pohlaví dítěte a 17. června Rebecca porodila chlapečka, který dostal jméno Viggo Rohl Pastrňák. O šest dní později však novorozený Viggo zemřel, což byl šok pro zdrcené rodiče i celou veřejnost.

„Máme anděla, který na nás dohlíží, a je to náš syn. Navždy tě budeme milovat,“ napsala na Instagram zdrcená matka Rebecca pět dní poté, co její chlapeček prohrál boj o život. S Davidem však krutou ránu osudu dokázali společnými silami překonat a v srpnu dorazili do Česka na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, aby přišli na jiné myšlenky.

Vysněný potomek a žádost o ruku

Pastrňákova kariéra v NHL nadále nabírala na obrátkách a zhruba rok a půl poté, co se museli rozloučit s prvorozeným synem, dali rodině šanci podruhé. A když se David dozvěděl, že je Rebecca znova těhotná, zřejmě na nic nečekal a poklekl před ní. Od ledna 2023 se totiž jeho švédská partnerka začala na veřejnosti objevovat s obřím zásnubním prstenem.

Mohlo by vás zajímat: Pavel Zacha se do NHL dostal díky výchovné metodě otce, reprezentaci dosud odmítal

Tentokrát už navíc s těhotenstvím i porodem vše vyšlo na výbornou a s Rebeccou 9. června 2023 na svět přivítali zdravou holčičku, která dostala jméno Freya Ivy Pastrňák. „O téhle chvíli jsme snili dlouho a nemůžu být na své dvě překrásné holky pyšnější. Nemůžu se dočkat, až tě budu sledovat, jak jsi pro našeho broučka tou nejlepší mámou pod sluncem,“ napsal tehdy dojatý tatínek Pasta k fotce své roztomilé dcerky i milované Rebeccy.

Pohádkový rok nastávajících manželů

Od oné chvíle ještě neuplynul ani rok, nicméně Rebecca Rohlsson stihla prožít pár dalších úžasných okamžiků. Nejenže s Davidem sledují, jak jejich dcerka utěšeně roste, ale v dubnu si naplno užila svou rozlučku se svobodou, která naznačuje, že její velký den, kdy se stane paní Pastrňákovou, už není daleko. A v neposlední řadě samozřejmě nesmíme zapomenout na fakt, že mohla z tribuny O2 areny sledovat, jak její vyvolený svým gólem zařídil 26. května české reprezentaci po 14 letech zlaté medaile z mistrovství světa.

Rebecca svého snoubence na finále MS dorazila podpořit. Nechyběla samozřejmě ani malinká dcera českého kanonýra Freya, která brzy oslaví rok:

Do Čech sice po nečekaných komplikacích dorazila mnohem později než David, a navíc to musela vzít přes Švédsko, nakonec ale to podstatné stihla. A společnost jí v ochozech samozřejmě dělala i ani ne roční dcerka vybavená obřími sluchátky, aby ve skandující hale, v níž to chvílemi vypadalo, že samým duněním spadne střecha, mohla být. Nyní si Rebecca nejspíš bude moci od snoubence na pár dní „odpočinout“, protože Pastrňáka s reprezentací čeká kromě bujarých oslav, které určitě potrvají aspoň týden, také audience u premiéra a následně prezidenta.

David Pastrňák si se zbytkem reprezentace užil i oslavy titulu mistrů světa na pražském Staroměstském náměstí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.